Сторінка 6: Дитячі Неврологи Києва

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Невролог Здвижкова Віра Миколаївна на Doc.ua
Дитячий невролог вищої категорії, напрямки діяльності - лікування у дітей та підлітків патологій нервової системи, а також лікування діабетичної полінейропатії
Лікар Невролог Пянтковська Наталія Сергіївна на Doc.ua
Наталія Сергіївна спеціалізується на лікуванні всього спектру неврологічних, генетичних і епілептичних патологій. Займається лікуванням аутизму, генералізованого тривожного розладу, дитячого церебрального паралічу, заїкання, неврастенії, тиків і ін. Проводить сеанси краніосакральної терапії
Лікар Невролог, Педіатр Розумна Олена Борисівна на Doc.ua
Дитячий невролог вищої категорії, спеціалізується на лікуванні захворювань у дітей до 18 років. Проводить реабілітацію дітей із захворюваннями нервової системи.
Лікар Невролог Довгань Наталія Василівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Наталія Василівна - дитячий невролог. Лікар проводить огляд, оцінку фізичного, нервово-психічного розвитку, консультує, дає рекомендації по адаптації дитини в дитячий колектив, розвитку моторики (великої та дрібної), також доктор спостерігає дітей з диспансерної групи і т.д.
Лікар Невролог Фанасутіна Марина Степанівна на Doc.ua
Дитячий невролог вищої категорії, спеціалізація якого полягає в спостереженні, а також лікуванні дітей, які страждають від перинатального ураження центральної нервової системи.
Лікар Невролог, УЗД-фахівець Адаменко Катерина Борисівна на Doc.ua
Доктор Адаменко Є.Б. займається прийомом і веденням дітей з патологіями перинатально періоду, синдромами гіпо- та гіпердинамії, епілептичними станами, тиками, проблемами психомовного та рухового розвитку, відхиленнями в роботі вегетативної нервової системи та ін.
Лікар Невролог Київський Вадим Вікторович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар спеціалізується на лікуванні та реабілітації пацієнтів з нервово-психологічними розладами. Працює з проблемами в розвитку дітей до 1-го року, затримкою моторного і мовного розвитку. Займається лікуванням порушення сну у дітей, головних болів, занепокоєння, гіперактивність.
Лікар Невролог Таран Людмила Миколаївна на Doc.ua
Дитячий невролог, має вищу категорію, фахівець в області лікування енурезу, мігрені, неврозу, дитячого церебрального паралічу. Проводить транвертебральну і транскраніальну мікрополярізацію, володіє методами краніо-сакральної терапії (остеопатичні методи) і ін.
Лікар Невролог Стрижньова  Олена  Леонідівна на Doc.ua
Олена Леонідівна - дитячий невролог вищої категорії. Спеціалізується на консультуванні та спостереженні дітей і підлітків від народження та до 18 років. Лікує такі захворювання як: ураження нервової системи в перинатальному періоді, порушення стато-кінетичного, психічного та мовленнєвого розвитку у дітей; неврози, неврозоподібні стани: енурез, енкопрез, заїкування, тики, нав’язливі рухи; синдром гіперактивності та дефіциту уваги та інше.
Лікар Невролог Житар Олена Миколаївна на Doc.ua
Олена Миколаївна займається діагностикою, лікуванням захворювань неврологічного профілю, Лікар працює з індивідуальним підходом до кожного пацієнта, використовує в своїй роботі методи фізіотерапії, фітотерапії, гомеопатії і т.д.
chevron_left
Показати ще 10 Лікаріautorenew
6 7 8 chevron_right