Доктор Адаменко Є.Б. займається прийомом і веденням дітей з патологіями перинатально періоду, синдромами гіпо- та гіпердинамії, епілептичними станами, тиками, проблемами психомовного та рухового розвитку, відхиленнями в роботі вегетативної нервової системи та ін.
Лікар-невролог приймає пацієнтів віком від 9 років зі скаргами на головний біль, порушення сну та запаморочення. Займаєтья лікуванням таких захворювань, як полінейропатія, міалгія, невроз, радикулит, остеохондроз, грижі міжхребцевих дисків, енцефалопатія і т.д. Ірина Юріївна надає допомогу у станах після гострого порушення мозкового кровообігу
Лікар спеціалізується на лікуванні та реабілітації пацієнтів з нервово-психологічними розладами. Працює з проблемами в розвитку дітей до 1-го року, затримкою моторного і мовного розвитку. Займається лікуванням порушення сну у дітей, головних болів, занепокоєння, гіперактивність.
Діна Олександрівна веде прийом дітей з народження, проводить консультації і профогляд здорових дітей, передчасно народжених, з вродженими вадами розвитку центральної нервової системи, а також лікує головний біль різного генезу, мігрень, втрати свідомості, судоми різного генезу, скелетні, м'язові болі
Висококваліфікований фахівець, до пріоритетних напрямків якого входить діагностика і лікування перинатального ураження центральної нервової системи у новонароджених, судомних станів епілептичної і не епілептичної етіології гіперкінезів, синдрому Жиль де ля Туретта і інших патологій так чи інакше зачіпають область дитячої неврології
Дарія Миколаївна — лікар першої категорії, невролог, неонатолог, УЗД-фахівець, лікар функціональної діагностики. Спеціалізується на лікування таких захворювань, як: безсоння, вегетосудинна дистонія, вроджені аномалії нервової системи, мігрень, невроз та інші
Дарія Миколаївна - спеціаліст з дитячої неврології, займається діагностуванням, лікуванням, а також ранньою реабілітацією дітей, які перенесли перинатальні ураження нервової системи. Також доктор Костюкова спеціалізується на оцінці неврологічного та психо-моторного стану у недоношених і незрілих дітей. Діагностує і лікує порушення сну у дітей різного віку. Активно відвідує науково-практичні конференції з неонатології, неврології та педіатрії
Юлія Вікторівна дитячий невролог, педіатр. Спеціалізується на профілактиці, діагностиці та лікуванні захворювань нервової системи. Проводить лікування дітей з затримкою моторного розвитку і розвитку мови, лікування порушень сну у дітей, занепокоєння, гіперактивності, тиків, нетримання сечі, головного болю та виявлення проблем і порушень в розвитку дитини до року.
Дитячий невролог, має вищу категорію, фахівець в області лікування енурезу, мігрені, неврозу, дитячого церебрального паралічу. Проводить транвертебральну і транскраніальну мікрополярізацію, володіє методами краніо-сакральної терапії (остеопатичні методи) і ін.