Лікар-невролог веде консультативні прийоми маленьких пацієнтів, надає лікувально-діагностичну допомогу. Займається зняттям і розшифровкою електроенцефалограми головного мозку, визначає тактику ведення пацієнта.
Лікує неврології раннього дитячого віку, спеціалізується на перинатальної патології, підліткової неврології
Лікар займається лікуванням травм хребта, спинного мозку, головного мозку та кісток черепа, пухлин, судинних захворювань, інфекційно-запальних, паразитарних та вроджених захворювань головного і спинного мозку, гідроцефалії, травматичних та компресійно-ішемічних захворювань периферійної нервової системи, дегенеративних захворювань хребта та головного мозку. Має практичні і теоретичні знання суміжних областей медицини, досвід відновного регенеративного лікування - 17 років.
Ольга Анатоліївна спеціалізується на дитячій неврології. Проводить консультативний прийом (огляд неврологічного статусу, оцінка психомоторного розвитку, оцінка результатів дообстеження, призначення лікування). Лікує такі захворювання, як вегетативні дисфункції, пароксизмальні стани, затримки психомоторного розвитку, порушення сну
цефалгії (головні болі).
Лікар займається діагностикою та лікуванням таких захворювань, як головні болі та мігрень, слабкість та гіпотонія, атаксія та аномальні рухи, порушення сну, розлади дифіциту уваги та геперактивності, розлади аутистичного спектру, затримка мовного розвитку, енурез, судоми, черепно-мозкова травма. Здійснює прийом дітей від 0 до 18 років.
Дитячий невролог вищої категорії, напрямки діяльності - лікування у дітей та підлітків патологій нервової системи, а також лікування діабетичної полінейропатії
Наталія Сергіївна спеціалізується на лікуванні всього спектру неврологічних, генетичних і епілептичних патологій. Займається лікуванням аутизму, генералізованого тривожного розладу, дитячого церебрального паралічу, заїкання, неврастенії, тиків і ін. Проводить сеанси краніосакральної терапії
Дитячий невролог вищої категорії, спеціалізується на лікуванні захворювань у дітей до 18 років. Проводить реабілітацію дітей із захворюваннями нервової системи.
Наталія Василівна - дитячий невролог. Лікар проводить огляд, оцінку фізичного, нервово-психічного розвитку, консультує, дає рекомендації по адаптації дитини в дитячий колектив, розвитку моторики (великої та дрібної), також доктор спостерігає дітей з диспансерної групи і т.д.
Дитячий невролог вищої категорії, спеціалізація якого полягає в спостереженні, а також лікуванні дітей, які страждають від перинатального ураження центральної нервової системи.