Тетяна Валентинівна ендокринолог, дієтолог вищої категорії. Проводить консультативний прийом пацієнтів з 10-ти років. Розробляє індивідуальний план обстеження та лікування, призначення та корекцію інсулінотерапії.
Лікар консультує з дієтології.
Тетяна Валентинівна діагностує та лікує ендокринні захворювання, хвороби паращитоподібних залоз (гіпо- та гіперпаратиреоз; аденома паращитоподібної залози), цукровий діабет, предіабет, ускладнення цукрового діабету, гестаційний діабет, метаболічний синдром,
хвороби надниркових залоз, хвороби гіпоталамо-гіпофізарної системи, нецукровий діабет, пухлини гіпофіза, ожиріння, порушення менструального циклу, синдром полікістозних яєчників, гіперандрогенію, тощо.
Анастасія Олегівна - лікар ендокринолог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні ендокринних порушень, серед яких: підвищена та знижена робота щитовидної залози, аутоімунний тиреоїдит, діагностика порушень вуглеводного обміну, діабету 2 та 1 типу (підбір інсулінотерапії), гіпоталамічний синдром підліткового віку та у дорослих, порушення гормонального дисбалансу - діагностика та призначення лікування та ін.
Заслужений лікар України, ендокринолог вищої категорії, головний лікар «Модерний діабетичний центр». Займається лікуванням цукрового діабету у дорослих і дітей, установкою і супроводом інсулінових помп, систем постійного моніторингу рівня глюкози в крові. Також доктор консультує пацієнтів з будь-якими іншими гормональними порушеннями, захворюваннями ендокринної системи, в тому числі - щитовидної залози, ожиріння, метаболічний синдром, дисфункціями наднирників, порушенням росту і статевого розвитку у дітей та ін.
Ірина Анатоліївна має вищу категорію з педіатрії та ендокринології, досконало володіє сучасними методиками діагностування, подальшого лікування хвороб педіатричного, а також ендокринологічного профілів
Лікар-ендокринолог вищої категорії, займається лікуванням гормональних порушень, розладів і захворювань, викликаних цими порушеннями у всіх груп хворих.
Лікар проводить консультативні прийоми, діагностику і лікування таких захворювань, як: гіпотиреоз, тиреоїдит, нетоксичний вузловий зоб, захворювання гіпофіза, надниркових залоз, паращитовидної залози, дисгормональні порушення статевої системи, порушення обміну речовин, цукровий діабет, ожиріння та інші
Тетяна Олександрівна - дитячий ендокринолог вищої категорії. Займається лікуванням захворювань щитовидної залози, приймає пацієнтів з патологіями росту, порушеннями статевого дозрівання, ожирінням, цукровим діабетом I типу