Тетяна Валентинівна ендокринолог, дієтолог вищої категорії. Проводить консультативний прийом пацієнтів з 10-ти років. Розробляє індивідуальний план обстеження та лікування, призначення та корекцію інсулінотерапії.
Лікар консультує з дієтології.
Тетяна Валентинівна діагностує та лікує ендокринні захворювання, хвороби паращитоподібних залоз (гіпо- та гіперпаратиреоз; аденома паращитоподібної залози), цукровий діабет, предіабет, ускладнення цукрового діабету, гестаційний діабет, метаболічний синдром,
хвороби надниркових залоз, хвороби гіпоталамо-гіпофізарної системи, нецукровий діабет, пухлини гіпофіза, ожиріння, порушення менструального циклу, синдром полікістозних яєчників, гіперандрогенію, тощо.
Альона Ігорівна - спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань ендокринної системи у дорослих і дітей: гіпоталамо-гіпофізарної системи, щитовидної залози, йододефіцитних станів, цукрового діабету 1 і 2 типів, наднирників, ожиріння, поліендокринопатій. Проводить ультразвукову діагностику щитоподібної залози, молочних залоз та органів черевної порожнини.
Заслужений лікар України, ендокринолог вищої категорії, головний лікар «Модерний діабетичний центр». Займається лікуванням цукрового діабету у дорослих і дітей, установкою і супроводом інсулінових помп, систем постійного моніторингу рівня глюкози в крові. Також доктор консультує пацієнтів з будь-якими іншими гормональними порушеннями, захворюваннями ендокринної системи, в тому числі - щитовидної залози, ожиріння, метаболічний синдром, дисфункціями наднирників, порушенням росту і статевого розвитку у дітей та ін.
Досвідчений лікар-ендокринолог з багаторічним стажем, орієнтований на досягнення довгострокового результату лікування ендокринних захворювань і гормональних порушень у дорослих, вагітних і дітей. Знавець сучасних стандартів надання медичної допомоги пацієнтам дорослого і дитячого віку з ендокринною патологією, які існують в розвинених країнах (Європи, США), активно їх використовує в діагностиці та лікуванні з урахуванням індивідуального підходу до пацієнта
Лікар веде консультативний прийом пацієнтів з народження і до 18 років. Особливу увагу доктор приділяє дітям раннього (до 3 років) і підліткового віку. Спеціалізується на комплексному підході до вирішення гострих та хронічних респіраторних захворювань, функціональних розладів шлунково-кишкового тракту. Проводить діагностику і лікування ендокринних захворювань: дитяче ожиріння, гіпотиреоз, нетоксичний зоб, оцінку фізичного і нервово-психічного розвитку дитини. У практиці Юлія Миколаївна використовує сучасні методи лікування та діагн
Ірина Анатоліївна має вищу категорію з педіатрії та ендокринології, досконало володіє сучасними методиками діагностування, подальшого лікування хвороб педіатричного, а також ендокринологічного профілів
Дитячий ендокринолог, дорослий дієтолог. Консультує дітей з самого раннього віку при підозрі на захворювання ендокринної системи, спостерігає маленьких пацієнтів групи ризику по спадкоємства проблем обміну речовин і патології ендокринних залоз. Встановлює точний діагноз, призначає оптимальний курс лікування.
Ендокринолог дитячий, має вищу категорію, лікує цукровий діабет, працює з патологіями статевого розвитку і зростання, а також проблемами ендокринної системи, безпосередньо пов'язаними з наслідками аварії на ЧАЕС
Лікар-ендокринолог вищої категорії, займається лікуванням гормональних порушень, розладів і захворювань, викликаних цими порушеннями у всіх груп хворих.