Київ

за рейтингом arrow_upward
за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Дерматолог, Косметолог, Дерматоонколог Васильєва Ірина Володимирівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар спеціалізується на сімейній медицині та онкології. Проводить консультативний прийом, шліфування, епіляцію, видалення папілом, бородавок і судин, контурну пластику, безопераційну блефаропластику. Лікує доброякісні новоутворення шкіри, акне і атопічний дерматит
Лікар Дерматолог, Дерматовенеролог Воронін Оксана Василівна на Doc.ua
Оксана Василівна є лікарем, коло професійних інтересів якої зосереджено в області вирішення проблем різного характеру походження і ступеня складності, так чи інакше пов'язаних з патологіями шкіри і окремих її ділянок
Лікар Дерматолог, Косметолог Тарнавська Ольга Ярославівна на Doc.ua
Ольга Ярославівна - фахівець з естетичної медицини. Займається контурною пластикою, ін'єкційною, лазерною, апаратною косметологією. Проводить процедури по догляду за шкірою. Доктор володіє сучасними методиками корекції і попередженням мімічних зморшок, усунення рубців і шрамів. У своїй практиці використовує мезотерапию, біоревіталізацію і інші процедури по догляду
Лікар Дерматолог Тітова Олеся Віталіївна на Doc.ua
Лікар-дерматолог спеціалізується на лікуванні акне, оніхомікозу, пігментних плям, себореї, ксерозу шкіри. Використовує сучасні апаратні та ін'єкційні методики в естетичній медицині. Проводить видалення новоутворень судинної сітки, гемангіом з допомогою неодимового лазера
Лікар Дерматолог Гурова Жанна Валеріївна на Doc.ua
Жанна Валеріївна є фахівцем в області дерматології. Лікар веде консультативний прийом, проводить медикаментозне лікування, а також дерматоскопію для постановки точного діагнозу, біопсію тканин, пункцію для подальшого дослідження тканин
Лікар Дерматолог, Косметолог, Трихолог, Дерматовенеролог Корнієнко Наталія Володимирівна на Doc.ua
Займається лікуванням шкіри, волосся і дерматологічних проблем. Проводить діагностику і лікує випадання волосся у чоловіків і жінок, пропонує процедури естетичної та ін'єкційної косметології. У своїй практиці використовує сучасні методики терапії інфекційних, алергічних шкірних, венеричних захворювань
Лікар Венеролог, Дерматолог, Фізіотерапевт, Дерматовенеролог Самбірський Дмитро Вікторович на Doc.ua
Лікар-дерматолог, венеролог, фізіо- та гірудотерапевт. Займається лікуванням патологій в урологічній венерології, захворювань, що передаються статевим шляхом. У своїй роботі використовує індивідуальний підхід, чітко пояснює пацієнту причини і наслідки.
Лікар Дерматолог, Косметолог, Дерматовенеролог Слободянюк Катерина Вадимівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар-дерматовенеролог, дерматокосметолог. Проводить лікування ЗПСШ та інших венеричних хвороб; усуває вугри, дерматози, псоріаз, демодекоз і т.д. Здійснює діатермокоагуляцію і кріодеструкцію доброякісних новоутворень шкіри і слизових, виконує контурну пластику і мезотерапію.
Лікар Дерматолог Карпенко Анастасія Володимирівна на Doc.ua
Косметолог працює з дорослими і дітьми від 15 років. Проводить апаратну косметологію: ультразвукову чистки, кріотерапію. Також практикує класичну косметологію: пілінги, чистки, доглядові процедури, мезотерапію, біоревіталізацію, масажі обличчя, ін'єкційні методи
Лікар Дерматолог, Косметолог Селезньова Юлія Олександрівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Професійні інтереси - діатермокоагуляція новоутворень, лазерне омолодження, лікування акне, ін'єкції краси, чищення обличчя (ультразвукові, хімічні, комбіновані), косметичні догляди за обличчям.