Займається доказовим лікуванням акне, постакне, розацеа, запальними дерматозами та різними типами алопецій. Застосовує новітні методи діагностики – дерматоскопію та трихоскопію на FotoFinder, проводить Патч-тестування та видалення новоутворень, панч та шейв біопсію. Підтримує красу шкіри за допомогою доглядових та ін’єкційних процедур. Допоможе не тільки в питаннях косметології, а й підбере для вас професійний домашній догляд в кожному індивідуальному випадку.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар займається діагностикою та лікуванням дерматологічних і венерологічних захворювань у дорослих та дітей (в т.ч. малючки) . Працює з усіма видами дерматозів — акне, розацеа, себорейним дерматитом, псоріазом, екземою, алергічними дерматитами, грибковими та бактеріальними ураженнями шкіри і нігтів, а також сифіліс, гонорея та ін. ЗПСШ. Проводить дерматоскопію та трихоскопію, радіохвильове і лазерне видалення новоутворень, кріодеструкцію, панч та шейв біопсію. У своїй практиці лікар керується сучасними клінічними протоколами та принципами доказової медицини. Етичність та конфіденційність у роботі з делікатними зверненнями.
Ольга Йосипівна проводить діагностику, лікування захворювань шкіри і волосистої частини голови (трихологія). Будучи дерматоонкологом видаляє новоутворення шкіри. Проводить видалення судинних утворень на обличчі, тілі. Спеціалізується на лазерному лікуванні оніхомікозу (грибка нігтів).
Дерматовенеролог, трихолог, область професійної діяльності - лікування андрогенної алопеції, дифузного випадіння волосся, різного роду облисіння у чоловіків і жінок, вітіліго, псоріазу, себорейного та атопічного дерматитів.
Вікторія Олегівна науковий керівник і співзасновник центру естетичної медицини GarnoMedica. Представляє авторську методику медичного центру GarnoMedica по лікуванню акне і постакне. Член консультаційної ради компанії Allergan (США), національний тренер з контурній пластиці компаній Allergan (США) і Teoxane (Швейцарія). Національний тренер по ботулінотерапіі компанії Allergan (США)
Науменко А.А. займається діагностикою та лікуванням шкірних захворювань алергічної, бактеріальної, вірусної та грибкової етіології у дорослих та дітей. Виконує обстеження новоутворень шкіри методикою дерматоскопії. Має великий досвід видалення доброякісних новоутворень шкіри: папілом, шпилястих кондилом, ангіом, невусів, родимок, кератом радіохвильовим методом.
Лікар-дерматолог проводить діагностику доброякісних новоутворень шкіри і видаляє їх, терапію дерматитів різного генезу, інфекцій шкіри і придатків. Спеціалізується на ін'єкційних і апаратних методиках оздоровлення і омолодження шкіри, чистках, пілінгах і масажу обличчя.