Сфера професійної діяльності доктора Корсунської О. І. включає вивчення і корекцію проблем, пов'язаних з вторинним імунодефіцитом, супроводжуючим псоріазом, хронічним вірусним гепатитом В і С, рецидивні хронічні захворювання ЛОР-органів, шкіри, слизових оболонок і т. д.
Тетяна Романівна спеціалізується на дорослій та дитячій дерматології. Займається лікуванням атопічного дерматиту, контактного дерматиту, алопеції, акне та ін. Виконує дерматоскопію, трихоскопію. Проводить видалення новоутворень усіма методами: кріодеструкція, лазерне видалення, радіохвильове і ін. Прекрасно володіє методиками лікування в області пігментації і судинних утворень.
Катерина Михайлівна спостерігає дітей з хронічною алергопатологією, астмою, хронічним бронхітом, часто хворіючих дітей, дітей з іншими хронічними захворюваннями. Також Катерина Михайлівна є фахівцем з специфічної імунотерапії алергії і використання спелеотерапії в лікування пульмонологічної патології
Сергій Олександрович займається супроводом пацієнтів з загальнотерапевтичною, кардіо- та гастроентерологічною патологією, також фахівець веде прийом пацієнтів алергологічного профілю, здійснює широкий спектр діагностики в кардіології.
Дитячий лікар-алерголог, гастроентеролог і педіатр, веде прийом дітей з народження до 18 років. Спеціалізується на лікуванні алергічних захворювань, гострих і хронічних захворюваннях органів дихання, травлення, сечовидільної системи
Віктор Іванович спеціалізується на клінічній імунології та алергології, дерматології, лабораторній імунології. Професор, доктор медичних наук, веде прийом як дорослих, так і маленьких пацієнтів. Діагностує і успішно лікує алергічні захворювання, легеневі хвороби та інші хвороби за своїм профілем
Юрій Анатолійович спеціалізується на клінічній імунології та алергології, дерматології, лабораторній імунології. Професор, доктор медичних наук, веде прийом як дорослих, так і маленьких пацієнтів. Діагностує і успішно лікує алергічні захворювання, легеневі хвороби та інші хвороби за своїм профілем
Доктор понад 20 років працює в медицині. Спеціалізується в алергології та клінічної імунології. Займається такими захворюваннями як: алергічний риніт, кон'юнктивіт, атопічний і контактний дерматити, кропив'янка, медикаментозна алергія і под.