Лікар Алерголог Ганжа Тетяна Валеріївна на Doc.ua

Відгуки про Ганжа Тетяна Валеріївна

Тетяна Валеріївна - лікар терапевт, дитячий алерголог з 4-річним стажем роботи в даній галузі. Приймає пацієнтів дорослих та дітей з 2-х років. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні пацієнтів терапевтичного та алергологічного профілю. Здійснює дослідження функцій зовнішнього дихання. Лікування астми, алергічного риніту, атопічного дерматиту, контактного дерматиту, кропив'янки, а також захворювань терапевтичного профілю у дорослих.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 99 відгуків

Світлана 19 Червень 2026
Тетяна Валеріївна чудовий лікар, хороший спеціаліст. Все що треба нам доступно пояснила, все розказала. Просто супер все було на візиті, якби можна було б поставити цьому лікарю оцінку десять, так би й зробила без вагань. Все дуже сподобалося.
Макар 30 Квітень 2026
Наталія 18 Листопад 2025
Анастасія 29 Травень 2025
Все пройшло добре,
Наталія 06 Травень 2025
Матвій 10 Грудень 2024
Галина 05 Листопад 2024
Катерина 29 Березень 2024
Лікар висококласний, кваліфікований спеціаліст. Хороша, приємна людина, яка дуже добре знає свою справу. В більшості випадків звертаємося саме до цього фахівця, адже це дійсно дуже компетентний спеціаліст.
Володимир 29 Березень 2024
Лікарка уважна, оглянула мене, надала рекомендації, дякую.
Марія 20 Березень 2024
Прийом влаштував, очікуємо на позитивний результат та ефект від лікування.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10