Сфера професійної діяльності доктора Корсунської О. І. включає вивчення і корекцію проблем, пов'язаних з вторинним імунодефіцитом, супроводжуючим псоріазом, хронічним вірусним гепатитом В і С, рецидивні хронічні захворювання ЛОР-органів, шкіри, слизових оболонок і т. д.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 95 відгуків
Тетяна 30 Травень 2025
Лікарем дуже задоволена.По аналізам лікар все детально пояснила та враховуючи їх, а також симптоми,самопочуття, попереднє лікування поставила діагноз
Направлено до клініки
Людмила 26 Травень 2025
Надія 12 Травень 2025
З лікарем спілкувалися онлайн. Лікар мене вислухала, всі питання, які мене хвилювали, лікар все пояснила і дала хороші рекомендації, звернула увагу на деякі результати аналізів які потрібно надалі врахувати. Я отримала дуже хорошу та інформативну консультацію
Алла 03 Травень 2025
Сподобалась спокійна обстановка лікар вислухала все кваліфікація лікаря рекомендую!
Візит у клініку
Алла 03 Травень 2025
Лікар в цілому сподобалась, тому що нарешті змогла призначити правильні обстеження щоб встановити точний діагноз, який не могли визначити інші лікарі протягом двох років, та призначити відповідне лікування. Консультації були онлайн, Олеся Ігорівна досить приємна у спілкуванні, ставила багато запитань, щоб розібратися в проблемі.
Ілля 22 Квітень 2025
Світлана 31 Березень 2025
На прийомі все було добре, лікар вислухала, пояснила що потрібно робити, претензій немає. Онлайн консультація сподобалася
Каріна 05 Березень 2025
Олеся Ігорівна дійсно дуже класна та хороша людина, ввічлива надзвичайно. Консультація пройшла чудово.
Анастасія 18 Лютий 2025
Мені консультація цілком сподобалася, дякую.
Ангеліна 10 Лютий 2025
Гарна лікарка, все в нормально пройшло на онлайн консультації, дякую.