Сфера професійної діяльності доктора Корсунської О. І. включає вивчення і корекцію проблем, пов'язаних з вторинним імунодефіцитом, супроводжуючим псоріазом, хронічним вірусним гепатитом В і С, рецидивні хронічні захворювання ЛОР-органів, шкіри, слизових оболонок і т. д.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 118 відгуків
Ольга 06 Жовтень 2025
Тільки перший прийом. Поки всім задоволена. Детально все розпитала, надала всі потрібні рекомендації та відповіді на мої запитання
Георгій 03 Жовтень 2025
Все дуже ввічливо було на онлайн консультації. Лікар компетентна, професіональна. Мені сподобалось
Олена 01 Жовтень 2025
Мені сподобалось все. Лікарка високої кваліфікації, це третій Алерголог з ким я спілкувалась і вона на високому рівні має знання у своїй справі.
Олена 29 Вересень 2025
Було зручно на онлайн консультації та зрозуміло
Ярослав 24 Вересень 2025
З лікарем у нас була онлайн консультація. Лікар була дуже ввічлива, все розпитала, дала рекомендації, назначила здати необхідні аналізи. Планую звернутись до лікаря на повторний прийом. Залишились хороші враження
Олександр 06 Вересень 2025
Доктор очень хороший специалист, находит подход каждому пациенту.
Пилип 05 Вересень 2025
Світлана 02 Вересень 2025
Все хорошо було на консультації
01 Вересень 2025
Олена 28 Серпень 2025
Я задоволена консультацією, Олеся Ігорівна надала мені інформацію в повному обсязі, все пояснила, надала рекомендацію, наразі лікуюсь, сподіваюсь, що отримаю гарний результат. Дякую.