Ольга Олегівна - акушер-гінеколог. Спеціалізується на лікуванні запальних захворювань органів малого тазу, бартолінової залози, запальних захворювань маткових труб, інфекцій, що передаються статевим шляхом та інше. Проводить консультування щодо контрацепції, безпліддя, ультразвукове дослідження органів малого тазу, гістероскопію. Ольга Олегівна веде вагітність.
Київ, вул. Кільцева дорога, 1, ТРЦ «Respublika Park»
Малетич Олена В'ячеславівна – досвідчений лікар акушер-гінеколог. Спеціалізується на веденні вагітності, діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань, в тому числі порушень менструальної функції, а також проведенні профілактичних оглядів,
підборі методу контрацепції.
Олена В'ячеславівна приділяє увагу кожному пацієнту, використовуючи сучасні методики та індивідуальний підхід. Запишіться на прийом, щоб отримати якісну медичну допомогу професіонала!
Лікар лікує: трихомоніаз, уреаплазмоз, кандидоз, хламідіоз, мікоплазмоз, дисплазія шийки матки, ерозія шийки матки, кісти яєчників, порушення менструального циклу, запальні захворювання органів малого таза (аднексит, сальпінгіт, ендометрит), поліпи жіночих статевих огранов, також проводить діагностику і лікування безпліддя.
Кваліфікований акушер-гінеколог, гінеколог та лікар УЗД, фахівець з діагностики та лікування захворювань репродуктивної сфери від менархе до менопаузи.
Мене звати Лежньова Юлія Віталіївна, я лікар акушер-гінеколог та спеціаліст із ультразвукової діагностики. ????⚕️
Здобула медичну освіту в Донецькому національному медичному університеті в 2020 році
Мій професійний шлях — це постійний розвиток і вдосконалення. У своїй роботі я спираюсь на принципи сучасної доказової медицини, щоб забезпечити найкращий підхід до здоров’я пацієнтів.