Акушер-гінеколог. Спеціалізується на веденні та плануванні вагітності, лікування патологій шийки матки, запальних захворювань органів малого таза. Проводить амбулаторний прийом пацієнтів.
Діана Андріївна - спеціалізується на гінекології. Проводить гінекологічний огляд,
кольпоскопію, ведення і видалення внутрішньоматкової спіралі, пайпель-біопсію. В сферу професійних інтересів лікаря входить лікування таких захворювань, як ерозія шийки матки, бактеріальний кандидоз, вагініт, аднексит, ендометріоз, гіперплазія ендометрію, тощо.
Александрова Катерина спеціалізується на гінекології, репродуктології, оперативній гінекології, проводить ультразвукову діагностику органів малого тазу, ранніх термінів вагітності.
Ольга Юріївна - спеціалізується на гінекології та акушерстві. Проводить консультативний прийом акушер-гінеколога, в тому числі розширені консультації з питань вагітності, ультразвукове дослідження (УЗД) органів малого таза, щитовидної залози, фолікулометрію, цервікометрію. Займається лікуванням захворювань жіночих статевих органів.
Також виконує плазмотерапію (Platelet-Rich-Plasma Therapy, PRP) та гіалуронотерапію ( для вирішення функціональних післяпологових та вікових проблем).
Лікар Котвицька Марія Ігорівна спеціалізується на сучасній гінекологічній діагностиці та лікуванні. Працює з пацієнтками різного віку — від планування вагітності до комплексного підходу в інтимному здоров’ї. Проводить УЗД, PRP-терапію, біопсії, радіохвильові втручання, займається жіночим омолодженням і корекцією порушень сечовипускання.
Вікторія Олегівна - лікар акушер-гінеколог, репродуктолог, УЗД-спеціаліст, аспірант кафедри акушерства та гінекології. Спеціалізується на , веденні вагітності, лікуванні гінекологічних (запальних та інфекцій,що передаються статевим шляхом) захворювань, безпліддя, захворювань шийки матки, дисфункції яєчників та інше. Лікар проводить УЗД, кольпоскопію, пайпель-біопсію ендометрію, постановка та видалення ВМК.
Мене звати Лежньова Юлія Віталіївна, я лікар акушер-гінеколог та спеціаліст із ультразвукової діагностики. ????⚕️
Здобула медичну освіту в Донецькому національному медичному університеті в 2020 році
Мій професійний шлях — це постійний розвиток і вдосконалення. У своїй роботі я спираюсь на принципи сучасної доказової медицини, щоб забезпечити найкращий підхід до здоров’я пацієнтів.