Київ
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Репродуктолог Катрага Оксана Володимирівна на Doc.ua

Відгуки про Катрага Оксана Володимирівна

Оксана Володимирівна – акушер-гінеколог, репродуктолог, спеціаліст із УЗД. Займається лікуванням усіх видів безпліддя, застосовуючи сучасні методи допоміжних репродуктивних технологій, проводить діагностику та лікування гормональних порушень, запальних процесів жіночих статевих органів. Виконує ультразвукову діагностику органів малого тазу, кольпоскопію, видалення новоутворень промежини. Проводить гістероскопічні та лапароскопічні операції при поліпах, внутрішньоматкових синехіях, лейоміомах, кістах яєчників, гідросальпінксі, а також відкриті оперативні втручання, пластичні операції на піхві та промежині, корекцію істмоцеле. Має досвід в ургентній хірургії, зокрема в операціях при внутрішніх кровотечах і позаматковій вагітності.
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуки

Вікторія 15 Січень 2025
Чудовий спеціаліст.
Ганна 03 Грудень 2024
Я дуже задоволена візитом, просто чудовий спеціаліст. Я була в багатьох лікарів, але Оксана Володимирівна, це найкращий спеціаліст в якого я була, це майстер своєї справи.

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ