Юрій Михайлович справжній титан з терапевтичного направлення, бо своїм натхнення та бажанням допомагати людям, опановує якомога більше напрямків, постійно підвищуючи свою кваліфікацію та вміння. Лікар за свій майже 30ти річний стаж роботи має сотні вдячних пацієнтів, бо саме за допомогою його призначень швидко відновлювався стан загального самопочуття та у разі потреб проводилася реабілітаційна терапія.
Доктор Нагірна займається наглядом і лікуванням пацієнтів, що мають проблеми з серцево-судинною системою, органами дихання, нирок і ін., реабілітацією після перенесених захворювань. Практикує системний підхід в лікуванні пацієнта.
Професійні інтереси Інес Григорівни включають лікування захворювань серцево-судинної, шлунково-кишкової, бронхолегеневої та сечовидільної систем, зняття і розшифровку електрокардіограми.
Лікар терапевт другої категорії, займається діагностикою та лікуванням захворювань дихальної, травної, сечовидільної, серцево-судинної систем. Проводить диференційну діагностику при встановленні остаточного діагнозу. Веде спостереження за пацієнтами з корекцією терапії
Жанна Дмитрівна — кандидат медичних наук, лікар вищої категорії, терапевт. Спеціалізується на лікуванні захворювань серцево-судинної, дихальної, травної, сечовидільної, ендокринної систем
Луїза Магомедовна лікар терапевт вищої категорії, кандидат медичних наук. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювання дихальних шляхів, крові і кровообігу, ендокринної системи, шлунково-кишкового тракту, сечовивідної системи. Проводить спостереження за станом здоров'я в динаміці.
Лікар-терапевт займається діагностикою, лікуванням і профілактикою захворювань терапевтичного профілю. Оформляє листки непрацездатності.
Веде диспансерне спостереження за пацієнтами з хронічними захворюваннями