Харків

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Терапевт Гальєва Катерина Сергіївна на Doc.ua
Лікар терапевт. Займається лікуванням захворювань дихальних шляхів, захворювань шлунково-кишкового тракту, серцево-судинних захворювань, гематології, сечовивідної системи, захворювань сполучної тканини
Лікар Терапевт Осика Світлана Василівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар терапевт. Володіє методами клінічного і додаткових методів обстеження пацієнта (збір анамнезу, огляд, вимір артеріального тиску і ЧСС, сатурації крові). Приймає дорослих із захворюваннями кардіологічного, гастроентерологічного, і загальнотерапевтичного профілю.
Лікар Терапевт, Ендокринолог Кудрявцев Антон Андрійович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Доктор спеціалізується на ендокринології та терапії. Займається лікуванням захворювань ендокринної системи, шлунково-кишкового тракту, дихальної, сечовидільної і серцево-судинної системи, лікує неврологічні порушення
Лікар Кардіолог, Терапевт, УЗД-фахівець Ольховський Дмитро Васильович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар-кардіолог, терапевт, лікар УЗД, кандидат медичних наук, головним напрямком діяльності якого є лікування всіх поширених кардіологічних хвороб. Усуває захворювання дихальної, серцево-судинної і травної систем.
Лікар Невролог, Пульмонолог, Терапевт Березовський Олександр Євгенійович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар-терапевт, пульмонолог, кандидат медичних наук, проводить діагностику і лікування таких захворювань легенів: пневмонія, бронхіальна астма, хронічна обструктивна легенева хвороба тощо. Спеціалізується на реабілітації хворих неврологічного та терапевтичного профілів.
Лікар Терапевт Сахно  Тетяна Анатоліївна  на Doc.ua
Лікар-терапевт вищої категорії. Лікує бронхолегеневі, кардіологічні, нефрологічні патології; захворювання шлунково-кишкового тракту, гепатобіліарної системи, вегетативної нервової системи. Бере участь в конференціях, симпозіумах, в тому числі міжнародних.
Лікар Терапевт Засід Ольга Василівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар терапевт. Проводить лікування серцево-судинних захворювань і захворювань органів дихання, шлунково-кишкового тракту, сечовивідних шляхів, неврологічних захворювань.
Лікар Кардіолог, Терапевт, УЗД-фахівець Харченко Наталія Євгеніївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Доктор Харченко має багаторічний досвід ведення пацієнтів з хронічними і підгострими патологіями серцевого м'яза і судинного русла первинного, метаболічного, ішемічного та інфекційного характеру.
Лікар Кардіолог, Терапевт Мартовицький  Дмитро  Володимирович на Doc.ua
Дмитро Володимирович - спеціалізується на кардіології та терапії. Займається діагностикою та лікуванням таких захворювань, як гострий інфаркт міокарда, постінфарктний кардіосклероз, нестабільна стенокардія, кардіоміопатії, порушення серцевого ритму та провідності, гіпертонічна хвороба, пневмонії 1 та 2 групи, гострі вірусні інфекції верхніх дихальних шляхів (грип, коронавірус, аденовірус, риновірус). Також лікар проводить знімання та розшифрування ЕКГ, спірографії.
Лікар Терапевт, Реабілітолог, Лікар спортивної медицини (ЛСМ) Яковська Аліна Ігорівна на Doc.ua
Аліна Ігорівна - лікар терапевт, лікар фізичної та реабілітаційної медицини. Спеціалізується на проведенні консультації терапевта, консультації лікаря фізичної та реабілітаційної медицини. Лікар проводить мануальну терапію, реабілітацію після оперативних втручань та травм, метод сухої голки, післяпологову реабілітацію. Аліна Ігорівна займається лікуванням таких захворювань, як міозити, міофасціальний синдром, больовий синдром, діастаз, післяпологові травми, міжхребцеві грижі, остеохондроз, контрактом суглобів.
chevron_left 3 4
Показати ще 10 Лікаріautorenew
5 chevron_right