Терапевт вищої категорії, має ступінь кандидата наук. Професійні інтереси доктора Ладного включають лікування інфекційних, запальних, вірусних хвороб терапевтичного, кардіологічного, гастроентерологічного профілів.
Лікар терапевт. Займається діагностикою, лікуванням і профілактикою захворювань внутрішніх органів, також проводить профогляди. Лікує захворювання органів дихання, шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи
Сімейний лікар веде прийом дорослих і дітей, займається діагностикою та лікуванням захворювань верхніх дихальних шляхів і органів травлення, а також цукрового діабету, вегето-судинної дистонії. Надає кваліфіковану лікарську допомогу страждаючим на гіпертонію та ішемічну хворобу серця, пієлонефрит та цистит. Також в спеціалізацію лікаря входить терапія гострих респіраторних вірусних інфекцій та хвороб щитовидної залози
На протязі 13 років працювала лікарем кардіологом у інфарктному відділенні міської клінічної лікарні, з 2019 року працюю на медичному факультеті в ХНУ імені В.Н. Каразіна та лікарем кардіологом у приватній клініці.
Лікар займається профілактикою, діагностикою, лікуванням та реабілітацією пацієнтів кардіологічного та терапевтичного профілів, застосовує у лікуванні сучасні та ефективні методики.