Харків

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Педіатр Машкіна Тетяна Олексіївна на Doc.ua
Тетяна Олексіївна - досвідчений лікар-педіатр з великим стажем роботи, проводить консультації, лікування і діагностика широкого спектру дитячих захворювань
Лікар УЗД-фахівець Кадук Юрій Григорович на Doc.ua
Робоча сфера Юрія Григоровича, як лікаря ультразвукової діагностики, включає УЗД серця з допплерографыэю, доплерографію вен і артерій кінцівок, доплерографію судин шиї та ін. ультразвукові дослідження.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Аблязова Алла Олександрівна на Doc.ua
Робоча сфера Алли Олександрівни як акушера-гінеколога і лікаря УЗД, включає гінекологічний прийом, проведення ультразвукових вузькоспеціалізованих досліджень в акушерстві та гінекології: скринінг вагітних, визначення статі дитини та ін.
Лікар Стоматолог Феденко Алла Вікторівна на Doc.ua
Стоматолог, ортопед, терапевт, має вищу категорію, головний лікар стоматології «Leo-Dent». Займається протезуванням і шинуванням зубів, прямими реставраціями для відновлення зубів за кольором і формою.
Лікар Стоматолог Межибецький Дмитро Олександрович на Doc.ua
Стоматолог-хірург. Спеціалізується на видаленні зубів, кіст, проводить зубозберігаючі операції, лікує хвороби, які виникають в трійчастого нерві, слинних залозах, запальні процеси, що виникають в ротовій порожнині (флегмону, абсцес, періодонтит, остеомієліт, періостит, гайморит). Готує зуби до протезування, проводить імплантацію.
Лікар Стоматолог-ортопед Ватралік Вадим Володимирович на Doc.ua
Стоматолог-терапевт, ортопед з досвідом роботи більше 20-ти років, головний лікар клініки «Європейська стоматологія». Проводить ортопедичне лікування зубного ряду, художню реставрацію, займається відбілюванням зубів, і професійним чищенням ротової порожнини
Лікар Психолог Шагаліна  Анастасія Сергіївна на Doc.ua
Анастасія Сегргіївна спеціалізується на дорослій та дитячій психології. Проводить консультації та корекційну роботу для дорослих, дітей, а також сімейних пар, у тому числі корекцію поведінки та комунікації в природному середовищі (дитячий садок, школа та ін.) для дітей з особливостями розвитку та проблемами комунікації
Лікар Кардіолог, УЗД-фахівець Щукіна Наталія Миколаївна на Doc.ua
Професійні інтереси Наталії Миколаївни включають кардіологію та УЗД-діагностику
Лікар Хірург, Ендоскопіст Румянцев Андрій Геннадійович на Doc.ua
Лікар-хірург вищої категорії проводить езофагогастродуоденоскопію (ФГС), колоноскопію, виконує біопсію і ендоскопічні операції по видаленню поліпів з органів шлунково-кишкового тракту, а також оперативне лікування проктологічних і венозних захворювань (геморой, анальні тріщини, варикозна хвороба), гнійно-запальних процесів
Лікар Косметолог Шевчук Ольга Михайлівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Ольга Михайлівна отримала освіту, по дермато-венерології та косметології на базі Харківської медичної академії післядипломної освіти. Була визнана сертифікованим лікарем по мезотерапії, контурної пластики, застосування ботулінотерапіі в медицині і косметології, а також освоїла трихолог (наука про волосся), диетологию, фізіотерапію і апаратну косметологію. Стала постійним учасником міжнародних конгресів і з'їздів з питань естетичної медицини.