Харків

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Невролог Петренко  Вікторія  Миколаївна на Doc.ua
Вікторія Миколаївна, дитячий невролог вищої категорії, кандидат медичних наук, автор наукових статей. Спеціалізується на лікуванні захворювань неврологічного профілю у дітей від народження
Лікар УЗД-фахівець Пудєєва Тетяна Вікторівна на Doc.ua
Тетяна Вікторівна спеціаліст вищої категорії з ультразвукової діагностики в гінекології і акушерстві. Проводить УЗД молочних залоз, органів малого таза у жінок і плоду під час усіх триместрів вагітності, а також дослідження сечовивідної системи
Лікар Психолог, Психотерапевт Конопльова Олена Олексіївна на Doc.ua
Професійний психолог і психотерапевт працює в рамках гештальт-підходу. Олена Олексіївна - консультант і тренер психологічної служби Харківського національного університету ім. Каразіна, ведуча терапевтичної групи «Група психологічної підтримки для мам»; провідна тренінгової програми «Моє призначення» та постійної терапевтичної групи.
Лікар Стоматолог-терапевт Грінберг Радіслав Олександрович на Doc.ua
Радіслав Олександрович лікар-стоматолог-ортопед, терапевт. Спеціалізується на художній реставрації зубів за допомогою вінірів, лікуванні карієсу, відбілюванні зубів, професійній чистці зубів. Займається ортопедичним відтворенням зубного ряду.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Доценко Інна Олегівна на Doc.ua
Лікар стоматолог-ортодонт, виправляє неправильне положення зубів, проводить ортодонтичне лікування, використовуючи систему INVISALIGN, а також спільно з іншими фахівцями бере участь в обговоренні плану лікування пацієнтів.
Лікар Стоматолог Вергеліс Тетяна Валеріївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Спеціалізується на терапевтичної стоматології, пародонтології (успішно лікує гінгівіт, пародонтит). Володіє методиками озонотерапії, вектор-терапії, методикою по роботі з лазером.
Лікар Акушер-гінеколог Мельник Ксенія Олександрівна на Doc.ua
Мельник Ксенія Олександрівна вже 5 років допомагає жінкам боротися з усіма жіночими недугами та має великий досвід операційного лікування гінекологічних захворювань.
Лікар Психолог Осколкова Тетяна Олегівна на Doc.ua
Займається корекцією поведінки дітей з аутістичним спектром і з затримкою психо-мовного розвитку, консультативною роботою батьків та дітей з особливостями у розвитку, корекцією дитячо-батьківських відносин, мотивацією дітей до шкільного навчання і розвитком пізнавальних процесів (пам'ять, увага, мислення) дітей дошкільного віку.
Лікар Терапевт Гальєва Катерина Сергіївна на Doc.ua
Лікар терапевт. Займається лікуванням захворювань дихальних шляхів, захворювань шлунково-кишкового тракту, серцево-судинних захворювань, гематології, сечовивідної системи, захворювань сполучної тканини
Лікар Стоматолог Мамедова Ольга Сабіровна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Дитячий стоматолог, в професійні інтереси якого входить лікування каріозних пошкоджень, ремінералізуюча терапія, герметизація фісур, індивідуальне навчання гігієні.