Приватні лікарі Харкова

Закревський Андрій Миколайович
Спеціаліст ультразвукової діагностики проводить дослідження новонароджених і дітей. Проводить інтраопераційну ультразвукову навігацію при малоінвазивних втручаннях. Виконує діагностику органів черевної порожнини і малого тазу, щитовидної, вилочкової залози, нирок і сечовидільної системи
Пустовойт Борис Анатолійович
Доктор медичних наук
Харків, просп. Незалежності, 10 (2 поверх)
Пустовойт Борис Анатолійович лікар ортопед-травматолог, має вищу категорію і є доктором медичних наук. Його основна спеціалізація це лікування всіляких захворювань і будь-яких наслідків травм хребта і суглобів. Проводить необхідне відновне лікування і реабілітацію.
Офтальмолог вищої категорії, пріоритетними напрямками роботи є нейроофтальмологія і дитяча офтальмологія. Проводить діагностику і корекцію різних порушень роботи очей і його структур інфекційного, запального і вікового характеру. Доктор володіє англійською мовою.
Дерматолог, дерматовенеролог. Займається лікуванням вірусних, грибкових і паразитарних захворювань шкіри, хвороб, що передаються статевим шляхом, а також таких хронічних захворювань: екзема, псоріаз, червоний плоский лишай, себорейний дерматит і ін.
Лікар педіатр, головний лікар медичного центру Пульс Медика, займається спостереженням за дітьми від народження, проводить лікування різних захворювань, вважаючи за краще знаходити індивідуальний підхід до кожної дитини, щоб виключити у малюків стрес від відвідування лікаря.
Лікар-ендокринолог займається діагностикою та профілактикою йододефіциту, метаболічного синдрому, цукрового діабету, токсичного зобу, гіперпаратиреозу та ін. Проводить планові огляди. Лікує хвороби, пов'язані з щитовидною, підшлунковою залозою, наднирковими, яєчниками, гіпофізом
Лікар-гастроентеролог займається діагностикою захворювань травного тракту. Використовує для цього ультразвукове дослідження та інші методи діагностики. Лікує такі захворювання, як гастрит, панкреатит, виразкова хвороба, коліт
Дитячий кардіоревматолог вищої категорії, займається лікуванням ревматичних і неревматичних захворювань серця у дітей, вроджених вад серцевих клапанів, набутих вад серця та ін.
Харків, вул. Барабашова, 6 а (Будівля адміністрації ТП №3 (колишня будівля обленерго))
Професійні інтереси Інес Григорівни включають лікування захворювань серцево-судинної, шлунково-кишкової, бронхолегеневої та сечовидільної систем, зняття і розшифровку електрокардіограми.
Коршняк Володимир Олексійович
Доктор медичних наук
Займається діагностуванням та лікуванням безлічі неврологічних захворювань. Володіє такими методиками, як голко-рефлексотерапія, мікрохвильова резонансна терапія, паравертебральні блокади. Спеціалізується на лікуванні вегето-судинних розладів, нейропатії лицевого нерва, полінейропатії, наслідків черепно-мозкових травм та ін.