Харків

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог Бруєв В'ячеслав Сергійович на Doc.ua
В'ячеслав Сергійович є фахівцем з ортопедичної стоматології. Він виконує високоестетичні протезування за допомогою вінірів і суцільнокерамічних коронок. Також він досконало володіє методикою протезування на імплантатах.
Лікар Кардіолог, Терапевт, УЗД-фахівець Ольховський Дмитро Васильович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар-кардіолог, терапевт, лікар УЗД, кандидат медичних наук, головним напрямком діяльності якого є лікування всіх поширених кардіологічних хвороб. Усуває захворювання дихальної, серцево-судинної і травної систем.
Лікар Стоматолог-ортопед Мухтарова Есміра Миколаївна на Doc.ua
Стоматолог терапевтичного та ортопедичного профілю, спеціалізується на сучасному лікуванні каріозних порожнин, нових методах реставрації з використанням інноваційних матеріалів, установці коронок, вкладок, протезів і відбілюванні емалі
Лікар Інфекціоніст Андрусович Інна Володимирівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Займається діагностикою та лікуванням захворювань інфекційної і паразитарної етіології. При гострих станах можливий виїзд на будинок. Має великий клінічний досвід лікування хронічних вірусних гепатитів В і С сучасними безінтерфероновимі схемами. Консультує виїжджають за кордон з питань профілактики ендемічних захворювань.
Лікар Психолог Чернуха Наталія Олександрівна на Doc.ua
Чернуха Наталія працює в системно-фокусованому підході, де в роботі з клієнтом беруться до уваги всі аспекти життя людини: фізіологія, психологія та соціальні взаємини. Людина - це складна система! У роботі з клієнтом, системно-сфокусований терапевт приймає до уваги і працює над усіма аспектами життя цієї людини: фізичне самопочуття, емоційні переживання, поведінку і взаємодію в соціумі
Лікар Стоматолог, Імплантолог, Стоматолог-хірург Костенко Роман Сергійович на Doc.ua
Стоматолог-імплантолог, хірург, ендодонт, ортопед. Доктор філософії медичних наук Ph.D. Член Об'єднання стоматологів-ортопедів і зубних техніків України та Асоціації імплантологів України. Спеціалізується на імплантації зубів, видаленні зубів, на лікуванні кореневих каналів із застосуванням мікроскопа. Проводить лікування періодонтиту і пульпіту. Проводить ортопедичне лікування зубного ряду.
Лікар Невролог, Пульмонолог, Терапевт Березовський Олександр Євгенійович на Doc.ua
Лікар-терапевт, пульмонолог, кандидат медичних наук, проводить діагностику і лікування таких захворювань легенів: пневмонія, бронхіальна астма, хронічна обструктивна легенева хвороба тощо. Спеціалізується на реабілітації хворих неврологічного та терапевтичного профілів.
Лікар Гінеколог Шимбарева Тетяна Анатоліївна на Doc.ua
Огляд та консультація пацієнтів, забір матеріалу, кольпоскопія, лікування та діагностика ерозії шийки матки, цервіциту, ендометриту, лікування та діагностика гормональних розладів у підлітків та жінок, планування вагітності, лікування безпліддя, порушення менструального циклу та інших захворювань жіночої статевої системи.
Лікар Стоматолог Морозова Світлана Миколаївна на Doc.ua
Здійснює лікування каріозних пошкоджень зуба, проводить реставрацію зубів (повну, часткову), знімає зубні відкладення. Також веде прийом дітей.
Лікар Ортодонт, Стоматолог-ортопед Теймурова Люси на Doc.ua
Лікар-стоматолог-ортодонт. Займається виправленням прикусу та інших патологій зубощелепного апарату, використовуючи для цього капи, платівки, брекети та інші системи. Лікує дистальний, медіальний, перехресний, відкритий, глибокий прикус, скупченість зубів, ретеновані зуби.