Харків

за рейтингом arrow_upward
за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Мамолог, Онколог, Хірург, Дерматоонколог Чернецький Валентин Владиславович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар спеціалізується на хірургії, онкології і мамології. Займається лікуванням доброякісних і злоякісних захворювань і дисгормональної патології молочних залоз, новоутворень шкіри, м'яких тканин
Лікар Терапевт, Ендокринолог Кудрявцев Антон Андрійович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Доктор спеціалізується на ендокринології та терапії. Займається лікуванням захворювань ендокринної системи, шлунково-кишкового тракту, дихальної, сечовидільної і серцево-судинної системи, лікує неврологічні порушення
Лікар Стоматолог Онищенко Світлана Євгеніївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Спеціалізація Світлани Євгенівни - ендодонтія - лікування кореневих каналів. Також проводить маніпуляції з терапевтичної стоматології: лікування хвороб каріозної природи (пульпіт, карієс, періодонтит), некаріозних природи (флюороз емалі, некроз твердих тканин зуба, гіперестезія, патологічна стертість зубів, клиновидний дефект, гіпоплазія емалі).
Лікар Стоматолог-ортопед Мухтарова Есміра Миколаївна на Doc.ua
Стоматолог терапевтичного та ортопедичного профілю, спеціалізується на сучасному лікуванні каріозних порожнин, нових методах реставрації з використанням інноваційних матеріалів, установці коронок, вкладок, протезів і відбілюванні емалі
Лікар Стоматолог Бруєв В'ячеслав Сергійович на Doc.ua
В'ячеслав Сергійович є фахівцем з ортопедичної стоматології. Він виконує високоестетичні протезування за допомогою вінірів і суцільнокерамічних коронок. Також він досконало володіє методикою протезування на імплантатах.
Лікар Кардіолог, Терапевт, УЗД-фахівець Ольховський Дмитро Васильович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар-кардіолог, терапевт, лікар УЗД, кандидат медичних наук, головним напрямком діяльності якого є лікування всіх поширених кардіологічних хвороб. Усуває захворювання дихальної, серцево-судинної і травної систем.
Лікар Інфекціоніст Андрусович Інна Володимирівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Займається діагностикою та лікуванням захворювань інфекційної і паразитарної етіології. При гострих станах можливий виїзд на будинок. Має великий клінічний досвід лікування хронічних вірусних гепатитів В і С сучасними безінтерфероновимі схемами. Консультує виїжджають за кордон з питань профілактики ендемічних захворювань.
Лікар Стоматолог, Імплантолог, Стоматолог-хірург Костенко Роман Сергійович на Doc.ua
Стоматолог-імплантолог, хірург, ендодонт, ортопед. Доктор філософії медичних наук Ph.D. Член Об'єднання стоматологів-ортопедів і зубних техніків України та Асоціації імплантологів України. Спеціалізується на імплантації зубів, видаленні зубів, на лікуванні кореневих каналів із застосуванням мікроскопа. Проводить лікування періодонтиту і пульпіту. Проводить ортопедичне лікування зубного ряду.
Лікар Психолог Чернуха Наталія Олександрівна на Doc.ua
Чернуха Наталія працює в системно-фокусованому підході, де в роботі з клієнтом беруться до уваги всі аспекти життя людини: фізіологія, психологія та соціальні взаємини. Людина - це складна система! У роботі з клієнтом, системно-сфокусований терапевт приймає до уваги і працює над усіма аспектами життя цієї людини: фізичне самопочуття, емоційні переживання, поведінку і взаємодію в соціумі
Лікар Гінеколог Шимбарева Тетяна Анатоліївна на Doc.ua
Огляд та консультація пацієнтів, забір матеріалу, кольпоскопія, лікування та діагностика ерозії шийки матки, цервіциту, ендометриту, лікування та діагностика гормональних розладів у підлітків та жінок, планування вагітності, лікування безпліддя, порушення менструального циклу та інших захворювань жіночої статевої системи.