Наталія Олександрівна - завідуюча педіатричним відділенням. У зону компетенції лікаря входить діагностика, лікування очних захворювань у дітей, корекція астигматизму, короткозорості, далекозорості терапевтичними методами. Здійснює підбір окулярів, контактних лінз Paragon.
Отоларинголог, лікар першої категорії. Консультативна допомога, діагностика та лікування будь-яких ЛОР-захворювань. Амбулаторна хірургія ЛОР органів будь-якого ступеня складності, включаючи реконструктивні та відновлювальні орераціі, лікар ургентної допомоги.
Акушер-гінеколог, УЗД-лікар, працює головним лікарем в клініці професора Феськова. Займається питаннями жіночого здоров'я - лікує ендометріоз, аменореї, олігоменореї, ерозію шийки матки та інші хвороби сечостатевої системи.
Рустам Ісмаїлович є експертом в сфері ультразвукової діагностики новонароджених, дітей шкільного віку та підлітків, робоча сфера лікаря включає проведення ехокардіографії і нейросонографії.
Віталій Миколайович – кандидат медичних наук, доцент. Є кваліфікованим реабілітологом, вертебрологом. Лікар успішно поєднує лікарську та наукову діяльність. Віталій Миколайович спеціалізується на лікуванні головного болю, а також болю в спині та грудній клітці, попереку. Допомагає усунути сутулість, надає допомогу при деформаціях хребта та суглобів, посттравматичних ускладненнях
Наталія Михайлівна лікар-мамолог, онкохірург, з досвідом роботи 11 років. Уважний і скрупульозний фахівець. Постійно розвивається і вдосконалює свої навички в професійній сфері. Веде прийом для дорослих
Дитячий ортопед, кваліфікаційна категорія - вища, діючий кандидат медичних наук. Область професійної діяльності - ультразвукова діагностика і терапія. Займається консервативними методами придбаних і вроджених захворювань кістково-м'язової системи. Веде прийом для дітей від народження
Віталій Володимирович - досвідчений лікар-стоматолог, його сфера діяльності і професійних інтересів - видалення зубів будь-якої складності, резекція верхівки кореня, також доктор займається дентальної імплантацією
Наталя Петрівна багато років займається питаннями діагностики і делікатної терапії патологій жіночих статевих органів і системи репродукції в цілому, інфекцій, які передаються за допомогою статевого акту, гормональних порушень, що впливають на здоров'я статевої системи жінка.