Лікар терапевт другої категорії, займається діагностикою та лікуванням захворювань дихальної, травної, сечовидільної, серцево-судинної систем. Проводить диференційну діагностику при встановленні остаточного діагнозу. Веде спостереження за пацієнтами з корекцією терапії
Лікар спеціалізується на нефрології. Займається лікуванням таких захворювань, як: цистит, пієлонефрит, безсимптомна бактеріурія, інтерстиціальний нефрит; нефротичний синдром; діабетична нефропатія
Стоматолог-терапевт і стоматолог-хірург, спеціалізується на проведенні широкого ряду процедур, займається лікуванням захворювань зубів у дорослих і у дітей таких, як пародонтит, карієс і його ускладнення, видаленням зубів. У своїй роботі використовує метод VECTOR-терапії. Оскільки володіє великим досвідом в якості дитячого стоматолога, швидко знаходить індивідуальний підхід до маленьких пацієнтів.
Павло Болховітін - провідний фахівець в хірургії колінного суглоба спортивної ортопедії. У сферу його професійних інтересів також входить мінімально-інвазивна і ендоскопічна хірургія хребта. Доктор є членом Європейського товариства спортивної травматології, хірургії колінного суглоба та артроскопії (ESSKA), Міжнародного товариства мінімально-інвазивної хірургії хребта (ISMISS), Української асоціація ортопедів-травматологів. Член правління Української асоціації спортивної травми, хірургії коліна та артроскопії
Ельміра Вагіфовна завідувачка відділення. Лікар має багаторічний успішний досвід ведення вагітних, консультація гінеколога - ендокринолога, консультації з виявлення та лікування безпліддя в сімейних парах.
Лікар акушер-гінеколог, проводить лікування ЗПСШ, хвороб шийки матки, жіночої безплідності, працює в такому напрямку, як хірургічна гінекологія, виконуючи велику кількість різних операцій, які спрямовані на оздоровлення жіночих статевих органів.
Лікар-пульмонолог вищої категорії. Займається діагностикою та лікуванням патологій дихальних шляхів. Приймає пацієнтів з хронічним бронхітом, пневмонією, бронхіальною астмою, професійними захворюваннями органів дихання.
Тетяна Миколаївна є досвідченим лікарем-клініцистом, має величезний досвід роботи з дорослими пацієнтами та особами похилого віку, у яких діагностовано поліорганна патологія.