Харків

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Косметолог Зібінська Алевтина Юріївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Доктор спеціалізується на косметології і проводить різні процедури для підтяжки, очищення і поліпшення загального стану шкіри обличчя і тіла. Алевтина Юріївна має першу кваліфікаційну категорію і завжди готова врятувати вашу шкіру від старіння, обвисання, целюліту і всіляких естетичних проблем.
Лікар Ортопед Кузьменко Надія Миколаївна на Doc.ua
Займається консервативним лікуванням підвивиху, дисплазії тазостегнових суглобів, вивиху стегна (вродженого), клишоногості, кривошиї і ряду інших хвороб, які розвиваються у дітей, підлітків.
Лікар Андролог, Уролог, Онкоуролог Слонов Станіслав Геннадійович на Doc.ua
Станіслав Геннадійович - лікар уролог-онколог вищої категорії, андролог. Спеціалізується на хірургічному лікуванні аденоми простати, онкології сечового міхура
Лікар Дерматовенеролог Лукаш Валентин Володимирович на Doc.ua
Дерматовенеролог, займається лікування шкірних захворювань і статевих інфекцій. Вибір схеми лікування з урахуванням індивідуальних особливостей пацієнта і сумісності ліків.
Лікар Терапевт Якименко Юлія Сергіївна на Doc.ua
Лікар терапевт другої категорії, займається діагностикою та лікуванням захворювань дихальної, травної, сечовидільної, серцево-судинної систем. Проводить диференційну діагностику при встановленні остаточного діагнозу. Веде спостереження за пацієнтами з корекцією терапії
Лікар Нефролог Чуб Ольга Ігорівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на нефрології. Займається лікуванням таких захворювань, як: цистит, пієлонефрит, безсимптомна бактеріурія, інтерстиціальний нефрит; нефротичний синдром; діабетична нефропатія
Лікар Стоматолог-хірург Босенко Ольга Олексіївна на Doc.ua
Стоматолог-терапевт і стоматолог-хірург, спеціалізується на проведенні широкого ряду процедур, займається лікуванням захворювань зубів у дорослих і у дітей таких, як пародонтит, карієс і його ускладнення, видаленням зубів. У своїй роботі використовує метод VECTOR-терапії. Оскільки володіє великим досвідом в якості дитячого стоматолога, швидко знаходить індивідуальний підхід до маленьких пацієнтів.
Лікар Ортопед, Травматолог Болховітін Павло Васильович на Doc.ua
Павло Болховітін - провідний фахівець в хірургії колінного суглоба спортивної ортопедії. У сферу його професійних інтересів також входить мінімально-інвазивна і ендоскопічна хірургія хребта. Доктор є членом Європейського товариства спортивної травматології, хірургії колінного суглоба та артроскопії (ESSKA), Міжнародного товариства мінімально-інвазивної хірургії хребта (ISMISS), Української асоціація ортопедів-травматологів. Член правління Української асоціації спортивної травми, хірургії коліна та артроскопії
Лікар Ревматолог Мелікова Мехрі Юнісовна на Doc.ua
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Жданова Ельміра Вагіфівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Ельміра Вагіфовна завідувачка відділення. Лікар має багаторічний успішний досвід ведення вагітних, консультація гінеколога - ендокринолога, консультації з виявлення та лікування безпліддя в сімейних парах.