Харків

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Пульмонолог Ковальчук Ірина Тимофіївна на Doc.ua
Лікар-пульмонолог вищої категорії. Займається діагностикою та лікуванням патологій дихальних шляхів. Приймає пацієнтів з хронічним бронхітом, пневмонією, бронхіальною астмою, професійними захворюваннями органів дихання.
Лікар Кардіолог Бортна Тетяна Миколаївна на Doc.ua
Тетяна Миколаївна є досвідченим лікарем-клініцистом, має величезний досвід роботи з дорослими пацієнтами та особами похилого віку, у яких діагностовано поліорганна патологія.
Лікар Невролог Куплевацька Ірина Володимирівна на Doc.ua
Дитячий невролог, лікар вищої категорії. Має великий досвід роботи з дітьми.
Лікар Акушер-гінеколог, Репродуктолог Осовький Ігор Костянтинович на Doc.ua
Доктор-репродуктолог, акушер-гінеколог проводить консультативні прийоми жінок, бажаючих подбати про своє здоров'я. Діагностує ендокринні патології і займається їх лікування, встановлює і видаляє ВМС, інтерпретує аналізи. До лікаря можна звертатися при необхідності отримати послугу екстракорпорального запліднення (ЕКЗ) або внутрішньоматкової інсемінації (ВМІ)
Лікар Терапевт Кравченко Жанна Дмитрівна на Doc.ua
Жанна Дмитрівна — кандидат медичних наук, лікар вищої категорії, терапевт. Спеціалізується на лікуванні захворювань серцево-судинної, дихальної, травної, сечовидільної, ендокринної систем
Лікар Уролог Борівський Михайло Борисович на Doc.ua
Михайло Борисович спеціалізується на оперативному лікуванні захворювань урологічного профілю у неповнолітніх - він лікує варикоцеле, водянку яєчка, перекручування яєчка, кісти мошонки. Доктор Боривської також займається консервативним лікуванням хвороб, що вражають сечостатеву систему у дітей.
Лікар Хірург, Ендоскопіст Білих Ірина Юріївна на Doc.ua
Лікар-ендоскопіст, хірург вищої категорії, проводить ректороманоскопію, колоноскопію, видалення папілом, бородавок, родимок, гемангіом, кератом, сухих мозолів, кондилом, врослого нігтя, ліпом, атером. Здійснює розтин панарицій, карбункулів, фурункулів, абсцесів.
Лікар Офтальмолог Гула Наталія Володимирівна на Doc.ua
Дитячий офтальмолог, здійснює консультативний прийом дітей з перших днів життя, проводить апаратне лікування, терапію астигматизму, далекозорості, короткозорості, косоокості, амбліопії і ін.
Лікар Нарколог, Психолог, Психотерапевт Андрух Павло Георгійович на Doc.ua
Доктор медичних наук
Павло Георгійович більше 20 років в медицині. Професор кафедри психотерапії ХМАПО. Спеціалізується по таких напрямках як: позбавлення від наркозалежності і лікування психічних розладів: неврозів, депресій, нав'язливих станів і под. Застосовує такі методи як: «підшивка», крапельниці, сеанси «кодування», гіпнозу, недирективного трансу.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Репродуктолог, УЗД-фахівець Дроговоз Катерина Володимирівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар кабінету патології шийки матки. Лікар лікує всі види жіночого безпліддя і будь-які патології шийки матки, проводить УЗД-діагностику жіночих статевих органів щитовидної і молочних залоз. Є автором наукових публікацій (15) і асистентом кафедри акушерства і гінекології ХНУ ім. В.Н. Каразіна.