Доктор наук, лікар-ендокринолог, має вищу категорію, область професійної діяльності - лікування гормональних порушень, пов'язаних з цукровим діабетом, порушень роботи щитовидної залози, порушень обміну кальцію і т.д.
Георгій Михайлович Малишев займається лікуванням хвороб за профілем гастроентерології, гепатології, терапії. Доктор Малишев лікує цироз, вірусні гепатити, холецистит, жовчокам'яна хвороба, гастродуоденіт, виразкову хворобу, панкреатит, дисбактеріоз та ін.
Олена Анатоліївна є досвідченим психологом, кандидатом соціологічних наук. Займається лікуванням захворювань психологічного характеру у дітей, дорослих. Проводить індивідуальні, сімейні консультації, групові тренінги.
Міхєєв Едуард лікар-уролог вищої категорії. Займається лікуванням хронічного простатиту, ранньої еякуляції, еректильної дисфункції, хронічного циститу, орхоепідідіміту, пієлонефриту і т.д.
Кутько Микола Якович, який оперує уролог, хірург - вищої категорії. Займається лікуванням: атером, ліпом. А також, проблемами - подології: видалення лазером врослого нігтя, мозолів, натоптишів, бородавок.
Гінеколог, головним завданням якого є лікування хвороб жіночих статевих органів запального, гормонального або інфекційного характеру, а також лікування слабкості м'язів таза, нетримання сечі і т.д.
До лікаря-пульмонолога необхідно записуватися при хронічному кашлі, запаленні легенів (пневмонія) або підозрі на неї. Наталія Леонідівна лікує обструктивний, гострий і хронічний бронхіт, бронхіальну астму, патології внаслідок паління
Лікар функціональної діагностики, кардіолог вищої категорії, проводить діагностику гіпертонії, ішемічної хвороби, порушень ритму і провідності серця і т.д. До того ж, спеціалізується на проведенні ехокардіографії серця, а також дослідженні морфологічної та функціональної складової нормальної роботи серця