Приватні лікарі Харкова

Лікар здійснює повний спектр діагностичних, лікувальних та профілактичних заходів в області отоларингології. Займається лікуванням гострих і хронічних запальних, алергічних, травматичних захворювань вуха, горла і носа, володіє повним спектром лікувально-профілактичних процедур, проводить малоінвазивні операції
Паламарчук Владислав Валерійович
Харків, вул. Плеханівська, 19а
Травматолог-ортопед спеціалізується на проведенні остеосинтезу (інтрамедулярний, накістковий і позавогнищевий) і консервативному лікуванні переломів будь-якої локалізації. Проводить артроскопічні операції при травмах і захворюваннях колінного суглоба, ендопротезування, оперативне лікування Hallux Valgus
Харків, вул. Сумська, 90
Володимир Володимирович лікар першої категорії. Також в спеціалізацію доктора входить консервативне лікування захворювань ЛОР-органів у гострій / хронічної стадії, надання допомоги після травмування ЛОР-органів
Кришталь Євгеній Валентинович
Доктор медичних наук
Харків, вул. Юрі Зойфера, 3-а
Займає посаду головного лікаря Харківського обласного диспансеру психоневрологічного профілю. Також є головним позаштатним спеціалістом по сексології і психіатрії в Департаменті охорони здоров'я при Харківській облдержадміністрації. Має 30 річний досвід роботи сексопатологом.
Закревський Андрій Миколайович
Спеціаліст ультразвукової діагностики проводить дослідження новонароджених і дітей. Проводить інтраопераційну ультразвукову навігацію при малоінвазивних втручаннях. Виконує діагностику органів черевної порожнини і малого тазу, щитовидної, вилочкової залози, нирок і сечовидільної системи
Пустовойт Борис Анатолійович
Доктор медичних наук
Харків, просп. Незалежності, 10 (2 поверх)
Пустовойт Борис Анатолійович лікар ортопед-травматолог, має вищу категорію і є доктором медичних наук. Його основна спеціалізація це лікування всіляких захворювань і будь-яких наслідків травм хребта і суглобів. Проводить необхідне відновне лікування і реабілітацію.
Офтальмолог вищої категорії, пріоритетними напрямками роботи є нейроофтальмологія і дитяча офтальмологія. Проводить діагностику і корекцію різних порушень роботи очей і його структур інфекційного, запального і вікового характеру. Доктор володіє англійською мовою.
Дерматолог, дерматовенеролог. Займається лікуванням вірусних, грибкових і паразитарних захворювань шкіри, хвороб, що передаються статевим шляхом, а також таких хронічних захворювань: екзема, псоріаз, червоний плоский лишай, себорейний дерматит і ін.
Лікар педіатр, головний лікар медичного центру Пульс Медика, займається спостереженням за дітьми від народження, проводить лікування різних захворювань, вважаючи за краще знаходити індивідуальний підхід до кожної дитини, щоб виключити у малюків стрес від відвідування лікаря.
Лікар-ендокринолог займається діагностикою та профілактикою йододефіциту, метаболічного синдрому, цукрового діабету, токсичного зобу, гіперпаратиреозу та ін. Проводить планові огляди. Лікує хвороби, пов'язані з щитовидною, підшлунковою залозою, наднирковими, яєчниками, гіпофізом