Приватні лікарі Харкова

Проводить консультації, різні види діагностичних досліджень (в тому числі проводить УЗД судин), лікувально-діагностичне вишкрібання, лазерне видалення доброякісних новоутворень зовнішніх статевих органів, лазерне лікування ерозії шийки матки, спеціалізується на підборі контрацепції, лікування безпліддя, інфекційних і запальних захворювань, запровадження і видаленні ВМС. У своїй практиці використовує замісну гормонотерапію.
Кравченко Жанна Дмитрівна
Харків, вул. Плеханівська, 19а
Жанна Дмитрівна — кандидат медичних наук, лікар вищої категорії, терапевт. Спеціалізується на лікуванні захворювань серцево-судинної, дихальної, травної, сечовидільної, ендокринної систем
Доктор-репродуктолог, акушер-гінеколог проводить консультативні прийоми жінок, бажаючих подбати про своє здоров'я. Діагностує ендокринні патології і займається їх лікування, встановлює і видаляє ВМС, інтерпретує аналізи. До лікаря можна звертатися при необхідності отримати послугу екстракорпорального запліднення (ЕКЗ) або внутрішньоматкової інсемінації (ВМІ)
Михайло Борисович спеціалізується на оперативному лікуванні захворювань урологічного профілю у неповнолітніх - він лікує варикоцеле, водянку яєчка, перекручування яєчка, кісти мошонки. Доктор Боривської також займається консервативним лікуванням хвороб, що вражають сечостатеву систему у дітей.
Кардіолог, фахівець УЗД, анестезіолог вищої категорії, сфера професійних інтересів - терапія хронічних захворювань серця і судин, застосування УЗД в діагностиці серцевих патологій, анестезіологія.
Харків, ул. Дружбы Народов, 238 А
Лікар-ендоскопіст, хірург вищої категорії, проводить ректороманоскопію, колоноскопію, видалення папілом, бородавок, родимок, гемангіом, кератом, сухих мозолів, кондилом, врослого нігтя, ліпом, атером. Здійснює розтин панарицій, карбункулів, фурункулів, абсцесів.
Харків, вул. Сумська, 60
Дитячий офтальмолог, здійснює консультативний прийом дітей з перших днів життя, проводить апаратне лікування, терапію астигматизму, далекозорості, короткозорості, косоокості, амбліопії і ін.
Андрух Павло Георгійович
Доктор медичних наук
Харків, вул. 23 серпня, 40
Павло Георгійович більше 20 років в медицині. Професор кафедри психотерапії ХМАПО. Спеціалізується по таких напрямках як: позбавлення від наркозалежності і лікування психічних розладів: неврозів, депресій, нав'язливих станів і под. Застосовує такі методи як: «підшивка», крапельниці, сеанси «кодування», гіпнозу, недирективного трансу.
Харків, вул. Благовіщенська, 25
Лікар кабінету патології шийки матки. Лікар лікує всі види жіночого безпліддя і будь-які патології шийки матки, проводить УЗД-діагностику жіночих статевих органів щитовидної і молочних залоз. Є автором наукових публікацій (15) і асистентом кафедри акушерства і гінекології ХНУ ім. В.Н. Каразіна.
Акушер-гінеколог зі спеціалізацією в хірургії консультує пацієнток з питань збереження жіночого здоров'я, проводить УЗД органів малого тазу, а також лікування ерозії шийки матки, видалення папілом і кондилом, фізіотерапевтичні процедури, ін'єкційну інтимну пластику, плазмоліфтінг для усунення запальних процесів органів малого тазу, піхви і шийки матки