Приватні лікарі Харкова

Харків, вул. Суздальскі ряди, буд. 8, 3 поверх
Лікар лікує такі захворювання, як: пневмонія, бронхіальна астма, ХОЗЛ, бронхіт, саркоїдоз, ідіопатичний легеневий фіброз
Харків, ул. Валентиновская, 13
Харків, Ахсарова, 18
Один з провідних імплантологів Харкова, щелепно-лицьовий хірург, володіє найбільш новими методиками кістково-пластичних операцій, проводить хірургічне лікування пародонтиту.
Харків, вул. Культури, 26
Виконує терапевтичне лікування хвороб ротової порожнини у дітей і дорослих. Дар'я Анатоліївна проводить художню реставрацію зубів, лікує кореневі канали. Стоматологічне лікування дітей проводить під седацією.
Харків, вул. Культури, 26
Лікар стоматолог-терапевт, дитячий стоматолог, за допомогою найновіших технологій проводить лікування тканин пародонту, фахівець в прямих арт-реставраціях жувальних і фронтальних зубів. За допомогою мікроскопа проводить лікування кореневих каналів будь-якого ступеня складності.
Харків, вул. Слов'янська, 8
Займається питаннями терапевтичної стоматології - лікуванням каріозних пошкоджень зуба різної складності, позбавленням від запальних процесах у зубів, нервах, кісткової тканини.
Харків, вул. Слов'янська, 8
Проводить зубопротезування різної складності. Має досвід установки мостів (керамічних, бюгельних, металокерамічних, металопластикових, адгезивних), коронок, вінірів, вкладок.
Харків, вул. Зубарєва, 39А
Ольга Григорівна спеціалізується на лікуванні хвороб м'яких тканин, а саме: хейлита, стоматиту, глоситу, хвороб каріозної, некаріозних природи.
Харків, вул. Анрі Барбюса 3а
Експерт в області мікроскопної і естетичної стоматології. Спеціалізується на процедурах по протезуванню на імплантатах, виробництві естетичних безметаллових реставрацій.
Харків, вул. Кооперативна, 5
Карина Костянтинівна - дорослий і дитячий стоматолог-терапевт. Проводить професійну гігієну порожнини рота, дає консультації пацієнтам, лікує карієс і всі види його ускладнення, займається лікуванням пародонту методом «Вектор-терапія».
Харків, вул. Пушкінська, 26
Олена Олександрівна - компетентний фахівець з підбору контактного коригування зору (очкової корекції, корекції за допомогою лінз), оптометрії, підбору окулярів при пресбіопії (вікові зміни).