Приватні лікарі Харкова

Харків, вул. Чайковського, 6
Стоматолог, ендодонтист, гігієніст, займається лікуванням і корекцією карієсу і його ускладнень, лікуванням кореневих каналів (пульпіт), включаючи проведення ревізії раніше лікованих каналів, реставрацією зубів.
Харків, вул. Чайковського, 6
Стоматолог-хірург, імплантолог, надає повний спектр стоматологічної хірургічної допомоги в амбулаторних умовах, включаючи кісткову пластику (остеопластика), установку імплантатів, видалення зубів при підготовці до ортодонтичного лікування і протезування.
Харків, проспект Перемоги, 59
Засновник та головний лікар стоматології Implant Center спеціалізується на відновленні посмішок за допомогою імплантації та протезування зубів
Харків, вул. Роганська, 3
Лікар ортодонт, стоматолог (терапевтичного профілю), проводить мікропротезування, ендодонтичне лікування, протезування на імплантатах.Також володіє методиками відбілювання і прямої реставрації зубів.
Харків, вул. Москалівська, 76
Спеціалізується на лікувальному масажі з елементами нейро-седативної техніки і м'якими мануальними техніками.
Харків, вул. Пушкінська, 67
Лікар-стоматолог, надає базові стоматологічні послуги: проводить лікування зубів, протезування та імплантацію. Займається лікуванням таких захворювань: карієс (і його ускладнення), пульпіт, пародонтит, пародонтоз, гінгівіт та ін.
Харків, вул. Полтавський шлях, 34
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Займається лікуванням таких захворювань, як: патологія шийки матки, кіста яєчника, лейоміома матки, поліп шийки матки, поліп ендометрія, бартолініт
Львів, вул. Гетьмана Мазепи, 25-Б
Львів, вул. Липова Алея, 15
Львів, вул. Богомольця, 3
Харків, Вул. Піщана, 11
Спеціалізується на діагностиці та корекції гормональних порушень, порушень менструального циклу, профілактиці та лікуванні гінекологічних захворювань. Проводить прегравідарну підготовку до вагітності та супровід вікових змін повʼязаних з настанням менопаузи.
Харків, пр. Гагаріна, 4
Керівник Центру розвитку і корекції мови Ірини Коваль «Lalio», працює з клієнтами, які мають такі порушення: дефекти звуковимови, загальне недорозвинення мови, затримку психомовного розвитку, фонетико-фонематичні недорозвинення мови, а також порушення темпу ритмічної організації мовлення.
Харків, пл. Свободи, 8
Харків, пр. Ювілейний, 57 а
Керівник спеціалізованої школи правильного мовлення "Риторика", логопед вищої категорії, педагог. Спеціаліст має великий досвід успішної роботи, в'язаної з корекцією порушень мови і вимови, включаючи порушення пов'язані з порушеннями слуху у дітей.