Людмила Володимирівна сімейний лікар, терапевт, спеціалізується на діагностиці та лікуванні порушень в роботі органів дихання і травлення, серцево-судинної, сечовидільної систем. Привертає, при необхідності, до вузькопрофільних спеціалістів.
Лікар-кардіолог, володіє навичками з діагностики та лікування найбільш поширених кардіологічних захворювань (гіпертонія, стенокардія, ішемічна хвороба серця, аритмія, міокардит та ін.).
Лікар спеціалізується на дерматології та косметології. Проводить консультативний прийом; дерматоскопію; видалення доброякісних утворень на шкірі; механічну та ультразвукову чистки обличчя; застосовує ін'єкційні методи в косметології (мезотерапія, біоревіталізація, плазмофілінг, ботулінотерапія). Проводить відновлення шкіри при вікових змінах
Лікар спеціалізується ортопедії, травматології та вертебрології. Проводить нейроабляцію колінних і тазостегнових суглобів; епідуральний адгезіолізис, денервацію суглобів хребта, пункційну вертебропластику. Лікує такі захворювання і патології, як: остеохондроз, спонділоартроз хребта; грижі міжхребцевих дисків; фасет-синдром
Надання невідкладної допомоги: видалення інородних тіл з кон’юнктиви и рогівки, лікування запальної паталогії органу зору , проведення комплексної діагностики зору.
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Проводить консультативний прийом, гінекологічний огляд, УЗД органів малого тазу, кольпоскопію, видалення папілом і кондилом зовнішніх статевих органів. Лікує захворювання і патології гінекологічного профілю
С.Н. Посохов лікар хірург, проктолог і ендоскопіст, він лікує геморой, хронічну і гостру анальну тріщину, гострі і хронічні парапроктити, хронічне і гостре нагноєння епітеліального куприкового ходу, поліпи прямої та ободової кишки.
Катерина Миколаївна веде прийом у відділенні лазерної корекції зору. Займається лікуванням оклюзії судин сітківки, діабетичної ретинопатії, глаукоми, катаракти. Є фахівцем в рефракційній хірургії далекозорості, короткозорості, астигматизму, лікування кератоконуса методом крослінкінг.
Кваліфікований фахівець, в професійні інтереси якого входить виявлення та терапія захворювань різної етіології. Серед пріоритетних напрямків роботи Христини Мартуновни - лікування пацієнтів з патологіями шлунково-кишкового тракту, а також серцево-судинної, дихальної та сечовидільної систем