Приватні лікарі Харкова

Лікар спеціалізується на дерматології та косметології. Проводить консультативний прийом; дерматоскопію; видалення доброякісних утворень на шкірі; механічну та ультразвукову чистки обличчя; застосовує ін'єкційні методи в косметології (мезотерапія, біоревіталізація, плазмофілінг, ботулінотерапія). Проводить відновлення шкіри при вікових змінах
Лікар спеціалізується ортопедії, травматології та вертебрології. Проводить нейроабляцію колінних і тазостегнових суглобів; епідуральний адгезіолізис, денервацію суглобів хребта, пункційну вертебропластику. Лікує такі захворювання і патології, як: остеохондроз, спонділоартроз хребта; грижі міжхребцевих дисків; фасет-синдром
Надання невідкладної допомоги: видалення інородних тіл з кон’юнктиви и рогівки, лікування запальної паталогії органу зору , проведення комплексної діагностики зору.
Харків, вул. Клочківська, 3, домофон 5, поверх 5
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Проводить консультативний прийом, гінекологічний огляд, УЗД органів малого тазу, кольпоскопію, видалення папілом і кондилом зовнішніх статевих органів. Лікує захворювання і патології гінекологічного профілю
С.Н. Посохов лікар хірург, проктолог і ендоскопіст, він лікує геморой, хронічну і гостру анальну тріщину, гострі і хронічні парапроктити, хронічне і гостре нагноєння епітеліального куприкового ходу, поліпи прямої та ободової кишки.
Свідко Катерина Миколаївна
Лікар другої категорії
Катерина Миколаївна веде прийом у відділенні лазерної корекції зору. Займається лікуванням оклюзії судин сітківки, діабетичної ретинопатії, глаукоми, катаракти. Є фахівцем в рефракційній хірургії далекозорості, короткозорості, астигматизму, лікування кератоконуса методом крослінкінг.
Кваліфікований фахівець, в професійні інтереси якого входить виявлення та терапія захворювань різної етіології. Серед пріоритетних напрямків роботи Христини Мартуновни - лікування пацієнтів з патологіями шлунково-кишкового тракту, а також серцево-судинної, дихальної та сечовидільної систем
Сфера діяльності Анастасії Григорівни включає патронаж дітей з народження до 18 років. Лікар проводить терапію захворювань з алергології, пульмонології, гастроентерології, лікує дитячі інфекційні хвороби.
Доктор спеціалізується на дерматовенерології. Проводить видалення доброякісних утворень на шкірі, електрокоагуляцію, кріотерапію, кріодеструкцію. У косметології застосовує ін'єкційні методики такі, як: мезотерапія, контурна пластика, біоревіталізація, редермалізація, плазмоліфтинг, ботулінотерапія, тредліфтінг
Андрій Юрійович спеціалізується на терапевтичній, хірургічній стоматології. Займається лікуванням зубів, тканин пародонту. Проводить художню реставрацію, зняття зубних відкладень, відбілювання зубів.