Харків

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Кузнєцова Тетяна Іванівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Займається лікуванням таких захворювань, як: патологія шийки матки, кіста яєчника, лейоміома матки, поліп шийки матки, поліп ендометрія, бартолініт
Лікар Логопед Коваль Ірина Григорівна на Doc.ua
Керівник Центру розвитку і корекції мови Ірини Коваль «Lalio», працює з клієнтами, які мають такі порушення: дефекти звуковимови, загальне недорозвинення мови, затримку психомовного розвитку, фонетико-фонематичні недорозвинення мови, а також порушення темпу ритмічної організації мовлення.
Лікар Логопед Філіп'єва Інна Валентинівна на Doc.ua
Керівник спеціалізованої школи правильного мовлення "Риторика", логопед вищої категорії, педагог. Спеціаліст має великий досвід успішної роботи, в'язаної з корекцією порушень мови і вимови, включаючи порушення пов'язані з порушеннями слуху у дітей.
Лікар Стоматолог Середенко Руслан Володимирович на Doc.ua
Хірург-імплантолог. Проводить кістково-пластичні операції, займається імплантацією зубів, хірургічним лікуванням пародонтиту, видаляє ретиновані, дистапіровані зуби.
Лікар Психолог, Сексолог Філатова Ірина Василівна на Doc.ua
Ірина Василівна - кандидат психологічних наук, сімейний психолог, сексолог, гештальт-терапевт. Проводить терапію для пацієнтів з панічними розладами, депресивними, травматичними станами, конфліктними ситуаціями в сімейних відносинах. Надає індивідуальні консультації, веде роботу з терапевтичними групами.
Лікар Імплантолог, Стоматолог-хірург, Стоматолог-ортопед Лагута В'ячеслав Олександрович на Doc.ua
Засновник та головний лікар стоматології Implant Center спеціалізується на відновленні посмішок за допомогою імплантації та протезування зубів
Лікар Психолог, Психотерапевт Лисена Алла Михайлівна на Doc.ua
Алла Михайлівна є засновником Всеукраїнського інституту експіріентальной і клієнт-центрованої психотерапії, старшим викладачем кафедри психології університету ім. Каразіна, сертифікованим тренером, фахівцем з сімейної та індивідуальної психотерапії, психології особистості, переживань, успіху і досягнень.
Лікар Стоматолог Ошеко Ганна Валеріївна на Doc.ua
Лікар стоматолог-терапевт, дитячий стоматолог, досконало володіє інноваційними технологіями в естетичній стоматології. Завдяки новітнім системам відбілювання зубів робить посмішку білосніжною. Проводить ендодонтичне лікування з використанням мікроскопа.
Лікар Терапевт Засід Ольга Василівна на Doc.ua
Лікар терапевт. Проводить лікування серцево-судинних захворювань і захворювань органів дихання, шлунково-кишкового тракту, сечовивідних шляхів, неврологічних захворювань.
Лікар Пульмонолог Замазій Антоніна Євгеніївна на Doc.ua
Висококваліфікований пульмонолог Антоніна Євгенівна є фахівцем широкого кругозору, в поле її інтересів входять питання і проблеми терапії патологічних станів в пульмонології, алергологи, кардіології, лікаря належить більше 10 публікацій і статей, 2 патенти.