Приватні лікарі Харкова

Харків, пр. Гагаріна, 41/2
Гірудотерапевт, вісцеральний терапевт, діагност, енерготерапевт, фахівець з різних видів масажу, проводить терапію тромбофлебіту, варикозного розширення вен, гіпертонії, головного болю, простатиту, посттравм.
Харків, вул. Полтавський Шлях, 123, кабинет № 6
Психолог надає послуги з розвитку та виховання дитини, покращення стосунків між батьками та дитиною, корекції рівня тривожності, агресії та страхів у дитини, діагностики та розвитку її пам’яті, мислення, уваги, дрібної моторики, а також психологічної підготовки до школи. Для дорослих надає послуги з корекції особистісного росту, взаємостосунків у колективі та особистісних проблем. Веде прийом для дітей від 3-х років
Магдаліц Тетяна Іванівна
Харків, вул. Чернишевського, 31 а
Займається реабілітацією пацієнтів після кардіологічних хвороб, відновлює роботу серцево-судинної системи. Займається пацієнтами, що перенесли інфаркт міокарда, інсульт.
Харків, вул. Суздальскі ряди, буд. 8, 3 поверх
Ирина Анатольевна врач нетрадиционной медицины, невролог, является кандидатом медицинских наук и автором более 80 публикаций. Проводит диагностику и лечение как медикаментозное так и лечение заболеваний и симптомов со стороны различных систем и органов методами народной и нетрадиционной медицины (гомеопатия, гирудотерапия, фитотерапия, мануальная терапия)
Харків, пр. Гагаріна, 43
Лікар стоматолог-ортопед, проводить реставрації твердих тканин зуба, протезування (всі види), імплантацію, терапію наступних патологій: карієсу, пульпіту, періодонтиту.
Харків, Куликівський узвіз 9
Гештальт-терапевт, займається опрацюванням дитячих травм, відносин чоловік-жінка, сімейних проблем, психологічних травм. Також працює з станами і почуттями (гнів, лють, смуток і ін.).
Харків, вул. Нетеченська набережна, 8Б
Олександр Володимирович є автором методик з реабілітації. Займається корекцією дегенеративних змін хребта, порушення постави, реабілітацією пацієнтів після травм, операцій на хребті, суглобах. Відновлює рухову активність після перенесеного інфаркту, інсульту.
Харків, вул. Сумська, 7/9
Доктор спеціалізується на психології. Олена Юріївна допомагає пацієнтам розібратися з психологічними проблемами такими, як: емоційні і поведінкові порушення у підлітків і дітей, психологічна готовність дитини до школи, адаптація дитини до дитячого садку, школі. Веде прийом для дітей від 3-х років
Харків, вул. Академіка Павлова, 162 г
У сферу професійних інтересів Ірини Анатоліївни входить діагностування і подальше лікування (консервативне) хвороб гінекологічного профілю: запальних інфекцій, ерозії шийки матки, ендометріозу. Також вона діагностує доброякісні утворення, позаматкову вагітність, безпліддя.
Харків, вул. Кооперативна, 28
Хірург, спеціаліст першої кваліфікаційної категорії, область професійної діяльності - виконання всього спектру хірургічних операцій в розділі загальної хірургії, особлива увага - хірургічне видалення гриж живота.