"З великим успіхом проводить лазерну корекцію зору, лазерне лікування патологій сітківки, асистує в хірургії катаракти.
Крім того, є одним з провідних лікарів-діагностів медцентру ""Око""."
Офтальмохірург, в область професійних інтересів якого входить лікування різних видів порушення рефракції (астигматизм, далекозорість, короткозорість), глаукоми, патологій сітківки, катаракти.
Яна Анатоліївна займається лікуванням і проведенням діагностики очей: пневмотонометрією, кераторефрактометрією, візометрію, проводить УЗД-очей (А, В -сканування), підбором окулярів і т.д. Приймає як дорослих, так і дітей
Лариса Іванівна є досвідченим офтальмологом, володіє повним спектром діагностичних досліджень в офтальмології, підбирає окуляри і лінзи для корекції зору, проводить лікування катаракти і глаукоми початковій стадії.
Офтальмолог вищої категорії, пріоритетними напрямками роботи є нейроофтальмологія і дитяча офтальмологія. Проводить діагностику і корекцію різних порушень роботи очей і його структур інфекційного, запального і вікового характеру. Доктор володіє англійською мовою.
Наталія Анатоліївна є консультантом діагностики, володіє спектром методик обстеження пацієнтів з офтальмологічними захворюваннями. Спеціалізація і досвід лікаря припускають терапію всього спектру захворювань очного яблука, надання термінової медичної допомоги.
Наталія Олександрівна - завідуюча педіатричним відділенням. У зону компетенції лікаря входить діагностика, лікування очних захворювань у дітей, корекція астигматизму, короткозорості, далекозорості терапевтичними методами. Здійснює підбір окулярів, контактних лінз Paragon.
Вікторія Олегівна дуже досвідчений і кваліфікований лікар вищої категорії зі стажем роботи понад 29 років. Вона добре володіє сучасними методиками діагностики та лікування зору у дітей, успішно займається корекцією порушень зору за допомогою окулярів, контактних і нічних лінз, апаратним лікуванням.
Наталія Михайлівна займається діагностикою рогівки ока, проводить авторефрактометрію, пневмотонометрію, огляд очного дна лінзою Гольдмана. Регулярно відвідує наукові конференції та міжнародні офтальмологічні конгреси.
Дитячий офтальмолог, здійснює консультативний прийом дітей з перших днів життя, проводить апаратне лікування, терапію астигматизму, далекозорості, короткозорості, косоокості, амбліопії і ін.