Медцентр «ОКО»

Медцентр «ОКО»

Медичний центр
98відгуків
Медичний центр «ОКО» - один із провідних офтальмологічних закладів Харкова та України. Передове обладнання, досвічені лікарі, демократичні ціни, а головне - відношення до пацієнту, як до рідного. До ваших послуг: комплексна діагностика зору; лазерна корекція; хірургія катаракти та глаукоми; вітреоретинальна хірургія; дитяча офтальмологія; оптика; нічні лінзи Paragon; блефаропластика; лазерне та медикаментозне лікування сітківки; хірургія повік і кон’юнктиви і ще багато чого. «ОКО» допоможе побачити світ у всій красі. Час бачити більше!
add_box Офтальмологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 17:00 access_time_filled сб : 8:00 - 16:00 access_time_filled нд : вихідний
провулок Отакара Яроша, 12-Ана карті
Шевченківський м.Ботанічний сад
add_box Офтальмологія Хірургія ... ще
Діагностичний кабінет медичного центру амбулаторної офтальмохирургии «ОКО» надає можливість пройти якісну діагностику на сучасному сертифікованому обладнанні під наглядом досвідчених фахівців
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : 9:00 - 16:00 access_time_filled нд : вихідний
пр.Московський, 278, 3 етаж, каб.308на карті
Харківська область
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Медичний центр «ОКО» працює у Харкові та Люботині, щоб надати пацієнту найкраще у сучасній офтальмології.

По таким напрямкам, як хірургія катаракти, у нас найсучасніше обладнання та передовий досвід у Харкові та Україні.

Просто перегляньте відео-відгуки пацієнтів на нашому сайті!

З гордістю розкажемо про переваги лікування зору в “ОКО”:

Професіоналізм:

У нашому Центрі працюють офтальмохірурги міжнародного рівня, лікарі та кандидати наук, за плечима яких – десятки тисяч успішних операцій, наукових праць та багато років самовідданої праці.

Людяність:

Зробимо все можливе, щоб допомогти. Приділимо максимум уваги, і порекомендуємо саме те лікування, яке потрібно.
А до людей похилого віку ставимося, як до своїх батьків.

Доступність:

Розуміємо складність економічної ситуації, тому в “ОКО” - демократичні ціни.

Технологічність:

Використовуємо високотехнологічне новітнє обладнання від лідерів офтальмологічної галузі, таких як Alcon і Sonomed.

Обладнання, що використовується в медичному центрі

Офтальмологічні технології клініки «ОКО»:

• Устаткування для хірургії катаракти CENTURION VISION SYSTEM (ALCON)

• Лазер п'ятого покоління 2021 року ALCON WAVELIGHT EX 500
  • Операційний мікроскоп LUXOR (ALCON)
  • Безконтактний оптичний біометр ARGOS (ALCON)
  • Система для вітреоретинальної хірургії CONSTELLATION VISION SYSTEM (ALCON)
  • Спектральний оптичний когерентний томограф SOCT COPERNICUS REVO NX 130 (OPTOPOL TECHNOLOGY)
  • Діагностичний пристрій WAVELIGHT OCULYZER II останнього покоління (2021 рік)
  • Діагностичний пристрій WAVELIGHT ALLEGRO TOPOLYZER VARIO  останнього покоління (2021 рік);
  • Ультразвуковий діагностичний сканер VUMAX HD;
  • Автоматичний проєктор знаків EUCARIS TSCP-800;
  • Портативний тонометр ICARE HOME і ще багато чого
Перевірені відгуки про клініку
Наталія 16 Квітень 2026
Петренко Аліна Олександрівна - прекрасний лікар, хороший та кваліфікований спеціаліст. Дуже все сподобалося у цій клініці, все було тут класно, просто супер. Візит пройшов дуже добре.
Марина 25 Березень 2026
Нам все подобається на візиті в лікаря, Борисенко Юрій Юрійович. Лікар найкращий, дуже подобається дитині.
Сергій 27 Лютий 2026
Мені сподобався візит до лікаря, Петренко Аліна Олександрівни. Все докладно, адекватно, зрозуміло мені пояснила, допомогла.
Анастасія 10 Лютий 2026
Все добре було на візиті в лікаря, Федоришина Людмила Василівна.
Наталія 22 Січень 2026
Дуже добрі враження щодо лікаря. Все було добре на консультації лікар все пояснила, розклала по поличках та призначили лікування