Дніпро

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Кардіолог, Терапевт Кухарь Катерина Олександрівна на Doc.ua
Доктор спеціалізується на кардіології. Проводить консультативний прийом, розшифрофує електрокардіограмму, підбирає схему лікування. Регулярно підвищує свої професійні навички, бере участь у всеукраїнських та міжнародних конгресах, відвідує інноваційні виставки та семінари.
Лікар Кардіолог Олійник Ольга Іванівна на Doc.ua
Лікар Кардіолог, Терапевт, УЗД-фахівець, Сімейний лікар Крижанівська Надія Корнелієвна на Doc.ua
Лікар кардіолог, терапевт (вища категорія), УЗД-фахівець, кандидат медичних наук, спеціалізація якого - лікування хвороб терапевтичного і кардіологічного профілів, кардіореабілітація. Працює з пацієнтами, які потребують зниження маси тіла, а також корекції способу життя.
Лікар Кардіолог Тітаренко Оксана Анатоліївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на діагностиці, терапії та веденні дітей з вродженими чи набутими хронічними порушеннями у серцево-судинній системі, пороками розвитку
Лікар Кардіолог Ромашкова Алла Федорівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на терапії і кардіології. Проводить консультативний прийом, прослуховування грудної клітини та органів черевної порожнини, вимірювання артеріального тиску, пальпацію, візуальне дослідження, діагностику функцій дихання
Лікар Кардіолог Пунтусова Наталія Володимирівна на Doc.ua
Наталія Володимирівна - кардіолог з великим досвідом роботи, її робоча сфера включає ведення і надання медичної допомоги пацієнтам з усілякими патологіями серця, коронарних судин, загального кровотоку і ін.
Лікар Кардіолог, Терапевт Кузнецова Марина Андріївна на Doc.ua
Займається веденням пацієнтів із серцево-судинною патологією: гіпертонічна, ішемічна хвороба серця, різні порушення ритму та інші. Огляд та вивчення анамнезу ЕКГ (електрокардіографія), призначення лікування за даними Ехо-серця та Холтер. Діагностика та ведення пацієнтів з постковидним синдромом.
Лікар Кардіолог Єгорова Юлія Віталіївна на Doc.ua
Лікар-кардіолог займається діагностикою патологій в серцево-судинній системі і лікує такі захворювання у своїх пацієнтів: вегето-судинну дистонію, пороки серця (набуті та вроджені), серцеву недостатність, артеріальну гіпертензію, ішемічну хворобу серця, аритмію та інші
Лікар Гастроентеролог, Кардіолог, Терапевт Сазонова Таїсія Володимирівна на Doc.ua
Лікар терапевт вищої категорії, з індивідуальним підходом до кожного пацієнта і великим стажем роботи - майже 50 років. Таїсія Володимирівна володіє двома сертифікатами з біологічної медицини, проводить консультативний прийом, діагностику та лікування широкого спектру захворювань в області терапії, гастроентерології та кардіології.
Лікар Кардіолог, УЗД-фахівець Захарченко Ірина Миколаївна на Doc.ua
Доктор Зубко І. Н. займається проведенням повного комплексу заходів, спрямованих на своєчасне попередження і корекцію функціональних порушень і структурних змін серця і судин
chevron_left 3 4
Показати ще 7 Лікаріautorenew