Висококваліфікований фахівець із багаторічним досвідом, який постійно вдосконалює свої професійні знання та навички. Відданість справі, індивідуальний підхід до кожного пацієнта та використання сучасних методів лікування, дозволяють досягати найкращих результатів у своїй роботі.Довірте своє здоров'я надійним рукам та отримайте професійну допомогу на шляху до зміцнення здоров'я вашого серця.
Олександр Володимирович - експерт в сфері кардіологічної терапії та діагностики, в область його професійної діяльності входить ультразвукова діагностика, проведення електрокардіографії, всебічна терапія патологій серця різного генезу.
Алла Вадимівна регулярно проходить навчання за спеціальністю, бере участь у регіональних та міжнародних науково-практичних конференціях, виступає з доповідями на українських та міжнародних конференціях, публікує наукові статті в українських та міжнародних фахових виданнях.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Раїса Сергіївна спеціалізується на кардіології. Проводить консультативний прийом, медикаментозне лікування, розшифровує ЕКГ. Займається лікуванням таких захворювань, як гіпертонічна хвороба, ішемічна хвороба серця, порушення ритму, серцева недостатність, запальні захворювання міокарду, клапані патології, тощо.