Запоріжжя
Лікар Кардіолог Акімов Олександр Олександрович на Doc.ua

Відгуки про Акімов Олександр Олександрович

Лікар спеціалізується на кардіології. Проводить ЕКГ, добове моніторування, холтер-моніторування серця. Лікує такі захворювання і патології, як: гіпертонічна хвороба, аритмія, ішемічна хвороба серця, пороки серця, стенокардії, ендокардит, перикардит
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 19 відгуків

Ситуацію виправлено
Максим 13 Травень 2025
Візитом ми дуже не задоволені, ми військовослужбовці і лікар до військовослужбовців не дуже гарно ставиться, не хочу тут писати що конкретно було сказано на консультації, також ми звертались до обласної клініки, там лікарі знайшли порок серця, даний спеціаліст не зміг цього розгледіти.
Акімов Олександр Олександрович 14 Травень 2025
Лікар Акімов провів консультацію Воротинцеву М.В. Об'єктивно з урахуванням стану пацієнта було виконано: збір скарг, анамнезу захворювання, життя. Об'єктивне обстеження: вимір АТ, ЕКГ. Рекомендації дані  згідно зі станом і виявлених відхилень на момент огляду.  До відома при гострому або загостренні хронічного захворювання, військовослужбовець звертається до медичної служби військової частини, і за направленням проходить обстеження з рішенням питання військово-лікарської комісії. Якщо є вада серця для більш об'єктивного розбору ситуації дайте висновок ВЛК з розбіжностями діагнозів (висновків) і в наше підтвердження як з вадою серця яку знайшли в обласній лікарні Воронцов М.В. став військовослужбовцем? З поваго, ст. адміністратор МЦ"Фреш Мед"
Александра 25 Серпень 2022
Анастасія 08 Грудень 2021
Марина 29 Листопад 2021
Собсаренко 24 Листопад 2021
1 2
Показати ще 9 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Запоріжжя