Лікар спеціалізується на діагностиці, терапії та веденні дітей з вродженими чи набутими хронічними порушеннями у серцево-судинній системі, пороками розвитку
Кутова Вікторія Олександрівна – це висококваліфікований спеціаліст із багаторічним стажем. Завдяки глибоким знанням і сучасним методам діагностики, лікар-кардіолог допомагає пацієнтам покращити якість життя та зберегти здоров'я серця на довгі роки.
Лікар спеціалізується на терапії і кардіології. Проводить консультативний прийом, прослуховування грудної клітини та органів черевної порожнини, вимірювання артеріального тиску, пальпацію, візуальне дослідження, діагностику функцій дихання
Наталія Володимирівна - кардіолог з великим досвідом роботи, її робоча сфера включає ведення і надання медичної допомоги пацієнтам з усілякими патологіями серця, коронарних судин, загального кровотоку і ін.
Лікар займається лікуванням захворювань серцево-судинної системи. Веде прийом за фахом понад 15 років. Наталія Миколаївна є постійним учасником науково-практичних конференцій, груп по розробці нових підходів до лікування
Лікар-кардіолог займається діагностикою патологій в серцево-судинній системі і лікує такі захворювання у своїх пацієнтів: вегето-судинну дистонію, пороки серця (набуті та вроджені), серцеву недостатність, артеріальну гіпертензію, ішемічну хворобу серця, аритмію та інші
Лікар терапевт вищої категорії, з індивідуальним підходом до кожного пацієнта і великим стажем роботи - майже 50 років. Таїсія Володимирівна володіє двома сертифікатами з біологічної медицини, проводить консультативний прийом, діагностику та лікування широкого спектру захворювань в області терапії, гастроентерології та кардіології.
Валентина Олександрівна - лікар кардіолог вищої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні
гіпертонії, серцевої недостатності, міокардиту,
кардіоміопатії, ішемічної хвороби серця, стенокардії, аритмій різного характеру. Також лікар проводить
реабілітації після інфаркту та інсульту.
Володимир Михайлович - заслужений лікар України. Спеціалізується на лікуванні кардіологічних захворювань і функціональної діагностики в кардіології. Найбільш часті звернення до лікаря пов'язані зі стенокардією, артеріальною гіпертензією, аритмією, кардіоміопатіями, пороками серця. У медицині понад 30 років