Тамара Гуліверівна проводить діагностику (УЗД, кольпоскопія) і лікування порушень менструального циклу, патологій ендометрію, інфекцій, які передаються статевим шляхом, проблем шийки матки, безпліддя та інших захворювань у жінок.
Лікар гінеколог-ендокринолог вищої категорії Приходько Інна Анатоліївна має значний досвід роботи. Проводить УЗД органів малого таза, кольпоскопію, лікування радіохвильовим ножем, естетичну гінекологію, ведення вагітності, лікування гормональних порушень, індивідуальне консультування в період менопаузи.
Досвідчений акушер-гінеколог проводить консультативні прийоми і профілактичні гінекологічні прийоми. Призначає і веде терапію при менструальних порушеннях, з’явившихся запальних і інфекційних процесів, надає допомогу при патологіях шийки матки
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, лікар нетрадиційної медицини (озонотерапевт, гірудотерапевт), займається діагностикою та лікуванням жіночого безпліддя, проводить УЗД органів малого таза і молочних залоз, кольпоскопію, веде вагітність.
Доктор является опытным и квалифицированным гинеколог для детей, проводит профилактические гинекологические осмотры, выявляет отклонения в физиологии половых органов у детей, терапию менструальных нарушений, воспалительных и инфекционных процессов, а также патологий шейки матки. Наталья Сергеевна принимала участие в медицинской телепередаче 36.6 на 11 канале как приглашенный эксперт.
Пріоритетні напрямки роботи Ірини Олексіївни - лікування гінекологічних захворювань, передпухлинних захворювань шийки матки, порушень менструального циклу, безпліддя. Лікар проводить консультації на тему контрацепції. Виконує кольпоскопію, біопсію, радіохвильову коагуляцію і конізацію шийки матки, ін'єкційну корекцію зовнішніх статевих органів і ін.
Тетяна Іванівна спеціалізується на проведенні мікрохірургічних операцій за профілем репродуктивної медицини. Вона компетентна в проведенні лапароскопії, гістероскопії, гістерорезектоскопії, сальпінгоскопа. Також доктор Борисова проводить невідкладні хірургічні втручання по гінекології. Щорічно з 2008 року бере участь в Міжнародних конференціях з питань ендоскопічної хірургії в гінекології і репродуктивної медицини.
Акушер-гінеколог, займається лікуванням хвороб органів малого тазу (запальних), безпліддя, викликаного різними причинами. Проводить радіохвильову коагуляцію і кріодеструкцію ерозії шийки матки, УЗД діагностику молочних залоз, органів малого таза і щитовидної залози.
Вікторія Іванівна - акушер-гінеколог, ультразвукової діагност і репродуктолог вищої категорії. Пріоритетний напрямок роботи - консервативне лікування запальних процесів жіночої статевої системи, підготовка і здійснення ЕКО і інших ДРТ, допомога в підготовці до материнства