Тамара Гуліверівна проводить діагностику (УЗД, кольпоскопія) і лікування порушень менструального циклу, патологій ендометрію, інфекцій, які передаються статевим шляхом, проблем шийки матки, безпліддя та інших захворювань у жінок.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 191 відгук
Олена 10 Грудень 2024
Лікар сподобався, дуже компетентний, зрозуміло все пояснила, прийом відбувся чудово, я в захваті. Планую звернутися до лікаря на повторний прийом
Ірина 28 Листопад 2024
Дуже класний лікар! Лікар висококваліфікований, чітко все пояснює, ставиться з повагою, прислухається до пацієнта, не навʼязує свої погляди, для репродуктолога це дуже важливо. Дуже сподобався лікар, буду звертатися ще.
Анастасія 22 Листопад 2024
Лікарка дуже по товариськи відноситься, все коментує все що бачить, коментує не лікарськими термінами, а так щоб було зрозуміло пацієнту. Мені дуже сподобалось
Олена 31 Жовтень 2024
Дуже добрий лікар, гарний та компетентний фахівець у своїй справі. Рекомендую.
Анонімно 24 Жовтень 2024
Юлія 14 Жовтень 2024
Ольга 23 Серпень 2024
Дуже кваліфікований лікар, зручно що візит пройшов в одному кабінеті. По часу це зайняло приблизно двадцять хвилин і все було доволі ефективно, не довелося витрачати лишнього часу. Лікар чітко надала відповіді на всі мої запитання. Залишилися дуже задоволена візитом, можу сміло рекомендувати цього лікаря усім.
Єва 15 Серпень 2024
Лікар дуже уважний, прийом пройшов на вищому рівні, нам все сподобалося
Олена 04 Липень 2024
Все було чудово, питань немає. Тамара Гуліверівна - світла, молода, перспективна людина, відповіла на всі питання, які мене турбували та цікавили. Прийом дуже сподобався
Олександра 13 Червень 2024
Сподобалось обслуговування, я отримала відповіді на свої запитання.