Лікар проводить лікувально-консультативний прийом за всіма видами гінекологічних захворювань. Також консультує на етапі планування вагітності, після оперативних втручань, проводить діагностику
Людмила Валеріївна є фахівцем з загальної гінекології. Доктор Грибанова займається супроводом вагітності (ускладненою / нормальної), також і після проведення процедури екстракорпорального запліднення і при синдромі втрати плоду.
Доктор Гаркуша О.М. є кваліфікованим гінекологом дитячого віку, який займається проведенням профілактичного гінекологічного огляду, виявленням порушень фізіології статевих органів, терапією порушень менструації, запальних і інфекційних патологій у дітей та підлітків.
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії Гараніна Вікторія Петрівна, має великий досвід роботи. Проводить консультативні прийоми, УЗД органів малого тазу, кольпоскопію, лікування радіохвильовим ножем, лікування гормональних порушень, ведення вагітності, індивідуальне консультування в період менопаузи.
Дитячий гінеколог займається профілактикою і лікуванням гінекологічних захворювань у дітей і підлітків, проводить консультації з питань гігієни, щеплень, контрацепції. До своїм маленьким пацієнтів проявляє індивідуальний підхід і чуйність, а також вважає за краще використовувати найновіші методики при діагностиці захворювань і їх лікування.
Доктор займається сучасною ендоскопічною хірургією в гінекології, виконуючи цілий ряд операцій абдомінальним і вагінальним доступом. Авторству Катерини Олександрівни належить понад 5 публікацій на тему гінекологічної патології. Доктор також проводить ультразвукову діагностику.
Максим Петрович - професійний фахівець, який здійснює лікування гінекологічних захворювань і володіє оперативною гінекологією. Консультації з планування та ведення вагітності. Розродження. Проводить УЗД діагностику, кольпоскопію.
Лікар гінеколог дитячий та підлітковий. Займається виявленням та лікуванням гінекологічних патологій. Проводить кольпоскопію, гістероскопію. Виконує ультразвукове дослідження органів малого тазу, щитовидної залози, молочних залоз.
Лікар гінеколог, який володіє необхідними навичками для проведення лікування патологій шийки матки, ендокринної патології, а також займається плануванням сім'ї, підбором контрацепції, веденням вагітності.
Лікар гінеколог дитячого, а також підліткового віку, консультує підлітків з питань статевої культури і підліткової контрацепції. Проводить ефективну терапію при кісті яєчника, енурезі, ендометриті, ерозії шийки матки, ІПСШ та ін.