Акушер-гінеколог першої категорії, спеціалізується на проведенні діагностики і лікування патологій шийки матки (дисплазії, ерозії), запальних процесів в жіночих статевих органах, ендокринних патологій у жінок. Займається підбором контрацепції, плануванням сім'ї і ін.
Олена Вікторівна, практикуючий гінеколог-сексолог. Спеціалізується на лікуванні захворювань жіночої статевої сфери, спостереженні вагітності. Також лікар консультує як сексолог і допомагає звільнитися від комплексів та страхів в інтимних питаннях, повернути пристрасть та емоційну близькість у стосунки.
Лікар-гінеколог виконує діагностику і лікування хвороб органів малого тазу і доброякісних захворювань молочних залоз. Консультує вагітних пацієнток і веде спостереження в післяпологовий період. Доктор проводить профілактичні огляди і виявляє інфекційні ураження статевих органів. Бере активну участь в роботі наукових конференцій та семінарів
Лікар акушер-гінеколог другої категорій, займається діагностикою та лікуванням захворювань жіночих статевих органів різного походження. Консультує з питань планування вагітності та під час вагітності.
Тетяна Валеріївна практикуючий лікар зі стажем роботи в галузі медицини більше 10 років. Займається лікуванням кісти яєчника, поліпів жіночих статевих органів, дисфункції яєчників, міоми матки та ін. Запальних і онкологічних захворювань
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології.
Анастасія Миколаївна спеціалізується на лікуванні запальних процесів і не запальних захворювань органів малого тазу, підготовці та веденні вагітності. Проводить взяття всіх видів урогінетальних мазків, біопсію шийки матки та радіохвильову ексцизію з метою лікування та діагностики захворювань шийки матки, пайпель біопсію, УЗД органів малого тазу та молочних залоз. Також лікар підбирає індивідуальні методи контрацепції та гормональної терапії. Анастасія Миколаївна виконує інтимний філінг, лабіопластику та плазмо терапію в гінекології.