Лікар Єрмолович - досвідчений гінеколог, основний напрямок роботи якого полягає у веденні оперативної гінекології, проведенні УЗД органів малого таза, введення і видалення внутрішньоматкових контрацептивів. Є членом Асоціації акушерів-гінекологів України.
Світлана Миколаївна - лікар вищої категорії по гінекології та ультразвуковый діагностицы. Займається проведенням діагностичних процедур і оперативного малоінвазивного лікування у пацієнток з патологіями органів малого таза всілякої етіології. Спеціаліст проводить весь спектр ендоскопічних маніпуляцій в гінекології
Олена Вадимівна консультує з питань планування сім'ї, безплідного шлюбу, застосування внутрішньоматкових систем. За допомогою УЗД і рентгену діагностує всі можливі патології органів малого тазу і лікує їх. У 2012 році захистила наукову роботу на тему «Діагностика, прогноз та лікування дисплазії шийки матки у жінок репродуктивного віку, асоційованих з ВПЛ», автор восьми електронних і друкованих статей
Валентина Олександрівна - лікар-гінеколог з великим стажем роботи, яка приймає жінок для профілактичного огляду або проходження лікування гінекологічних проблем. У своїй практиці використовує метод кольпоскопії для виявлення патологій в жіночій організмі. Також проводить УЗД щитоподібної залози, УЗД м'яких тканин, УЗД молочних залоз, УЗД органів малого тазу та черевної порожнини.
Наталія Володимирівна - досвідчений лікар, займається лікуванням гінекологічних захворювань. Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні онкологічних захворюваннях в області гінекології. Наталія Володимирівна займається проведенням всіх видів онкологічних операцій, хіміотерапії, гістероскопії.
Доктор вищої категорії займається лікування безпліддя, лікуванням хронічних запальних захворювань репродуктивних жіночих органів; лікування ерозій; лікування інфекцій, що передаються статевим шляхом.
Займається діагностуванням і хірургічним лікуванням хвороб урогінекологічного профілю, проводить операції за профілем реконструктивно-пластичної хірургії. Доктор Ечін виконує операції ендоскопічним, трансвагінальним, абдомінальним шляхами.
Валерія Олександрівна спеціалізується на діагностиці, терапії захворювань матки і придатків. Здійснює всебічне лікування патологій в гінекології, захворювань запальної природи, статевих інфекцій, проводить оперативні втручання
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань жіночого здоров'я, проводить УЗД-діагностику пацієнтам. Лікар займається: видаленням кістозних новоутворень, оперативною гінекологією різного ступеня складності, лазерною хірургією шийки матки і т.д. Приймає дітей від 14 до 18 років і дорослих