add_box Акушерство Гастроэнтерология Гинекология Кардиология Маммология Онкология ... еще
CitiDoctor — хирургический центр полного цикла. В нем представлены такие направления, как: ортопедия, травматология, неврология, нейрохирургия, пластическая хирургия, общая хирургия, реабилитация, дерматология, трихология, эндокринология, гастроэнтерология, кардиология, онкология, анестезиология и др. Действует отделение инструментальной и лабораторной диагностики
Тян Ольга Володимирівна дуже чемна, уважна, цікавиться тонкощами, заглиблюється в проблему, а не просто як деякі лікарі подивились та ідіть, дала гарні поради. Раджу
Софія 05 Март 2025
Лікар, Гебрич Геннадій Григорович, знайшов підхід до нашої дитини, дитина мовчки пішла на прийом і не плакала, як бувало в інших лікарів. Лікар дуже спокійно і добре оглянув дитину, призначив лікування. Лікар призначив лікування, лікуємося. В клініку звертаємося не перший раз, записалися на наступний прийом
Антоніна 13 Февраль 2025
Загалом клініка нам сподобалася. Але у цій клініці немає абсолютно ніяких знижок для військових, хотілось, щоб їх запровадили. Так як ми зрозуміли у клініці цій відсутні будь-які програми саме для військових.
Ірина 12 Февраль 2025
На прийомі все було добре, я задоволена, дякую.
Андрей 13 Июнь 2024
Був на консультації у ЛОРа Геврич Геннадія Григоровича, консультація пройшла належним чином, візитом задоволена.
Марина 07 Март 2024
Сподобалася клініка, все було гарно, все дуже добре пройшло.