У приватному кабінеті психолога Катерини Гордон надається широкий спектр послуг за такими напрямками медицини, як: сексологія, психологія, психотерапія. Доктор проводить консультативні прийоми, допомагає розібратися з проблемними ситуаціями і повернуться до колишнього щасливого життя
Кабінет приватного психолога Наталії Дороган надає професійну допомогу при різних психологічних проблемах. Основні напрямки роботи: депресивний розлад, тривожний розлад, низька самооцінка, невротична любов, професійне вигорання. Пацієнти можуть записатися на онлайн консультацію.
Приватний кабінет психолога Осипчук О. Л. проводить консультування сімей, дітей, підлітків, а також індивідуальні консультації. Виконує психодіагностику і психокоррекцию.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 18:00
вул. Євгена Сверстюка, 6-в, кв. 71, секція А (ЖК "Галактика")на карті
Приватний кабінет Степанюк Оксани Юріївни спеціалізується на професійній психологічній допомозі для дітей та дорослих. Унікальність психологічного кабінету в тому, що доктор проводить семінари в режимі онлайн
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Центр Мамології № 1– сучасний багатопрофільний медичний центр. Ми надаємо нашим пацієнтам якісну медичну допомогу, комфортний сервіс. Пропонуємо консультації спеціалістів, мамографію, УЗД, ендоскопію та інші обстеження.
Приватний кабінет психолога Табачникова С.І. - Надає психологічну допомогу кожному клієнту. Авторські методики психологічної корекції професора Табачник С.І. позбавлять алкогольної, тютюнової, ігрової, наркотичної та інших видів залежностей. Також у кабінеті надається психологічна допомога при невротичних та соматоформних розладах.
Unity — це клініка, що поєднує сучасні технології, досвідчену команду та індивідуальний підхід. Ми створюємо гармонійний зв'язок між внутрішнім та зовнішнім здоров'ям, допомагаючи знайти баланс між фізичним самопочуттям, ментальним станом та природною красою. Ми підтримуємо людей у пошуку відповідей, відновленні впевненості в собі та побудові кращого майбутнього.
Медичний центр Трихології та Дерматології MEDIC HAIR надає допомогу в таких напрямках, як: трихологія, дерматологія, реабілітологія, остеопатія, кінезіотерапія, психологія, дієтологія, фізіотерапія. У центрі фахівці використовують інноваційну технологію лікування волосистої частини голови MEDIC HAIR by SIMONE TRICHOLOGY від іспанського виробника TRICHOMEDIC LABS S.L.