Спеціаліст, який працює з широким колом психологічних запитів, допомагаючи клієнтам налагодити стосунки з собою та з іншими. Проводить індивідуальні консультації, консультації сімейних пар. Конфлікти у сім’ї чи стосунках із партнером. Кризи у стосунках. Відчуття страху, тривоги, горя, провини, сорому, образи та інших. Відсутність цілей, відсутність енергії (життєвого тонусу). Вікові кризи, (питання сенсу життя). Емоційна залежність, співзалежні стосунки. Відкриття та розвиток сексуальності, Проблеми у сексуальній сфері з партнером у відносинах. Самотність, Соціалізація, Проблеми у комунікації.
Фахівець працює в межах сучасного психотерапевтичного підходу, постійно підвищує кваліфікацію та дотримується високих етичних стандартів.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 567 відгуків
Олена 05 Липень 2026
Все добре пройшло, дякую.
Направлено до клініки
Юлія 04 Липень 2026
Михайло 29 Червень 2026
Карина 27 Червень 2026
Олексій 26 Червень 2026
Ілля 23 Червень 2026
Тетяна 17 Червень 2026
Вікторія 10 Червень 2026
Лікар приємний в спілкуванні, з лікарем знайшли спільну мову, порозумілися. Залишилися позитивні враження
Альона 03 Червень 2026
Денис 11 Травень 2026
В загалом прийом сподобався, гарний візит. Я виклав лікарю всі свої проблеми, почув відповідні відповіді та приблизний план роботи на наступне заняття. Я задоволений прийомом