Спеціаліст, який працює з широким колом психологічних запитів, допомагаючи клієнтам налагодити стосунки з собою та з іншими. Проводить індивідуальні консультації, консультації сімейних пар. Конфлікти у сім’ї чи стосунках із партнером. Кризи у стосунках. Відчуття страху, тривоги, горя, провини, сорому, образи та інших. Відсутність цілей, відсутність енергії (життєвого тонусу). Вікові кризи, (питання сенсу життя). Емоційна залежність, співзалежні стосунки. Відкриття та розвиток сексуальності, Проблеми у сексуальній сфері з партнером у відносинах. Самотність, Соціалізація, Проблеми у комунікації.
Фахівець працює в межах сучасного психотерапевтичного підходу, постійно підвищує кваліфікацію та дотримується високих етичних стандартів.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 485 відгуків
Катерина 01 Жовтень 2025
Все супер було на візиті, мені дуже все сподобалося.
Анастасія 12 Вересень 2025
Після кількох невдалих стосунків я втратила віру в себе. Тетяна Сергіївна допомогла зрозуміти мої внутрішні блоки й позбутися сорому. Тепер я зовсім по-іншому дивлюся на інтимність і на власну жіночність.
Марія 07 Вересень 2025
Олександр 03 Вересень 2025
Все супер пройшло, дуже залишився задоволений візитом.
Матвій 31 Серпень 2025
Звернувся до Тетяни Сергіївни через тривожність і напруженість у стосунках. Вона уважно вислухала і пояснила подальший план. Після кількох сесій відчув полегшення та впевненість у собі.
Анастасія 31 Серпень 2025
Довго не могла подолати панічні атаки та проблеми у близькості. Тетяна Сергіївна надала підтримку, пояснила причини і методи подолання. Завдяки терапії тривога зменшилась, інтимне життя стало гармонійнішим.
Вікторія 26 Серпень 2025
Завдяки консультації Тетяни Сергіївни змогла відверто говорити з партнером і зрозуміти свої потреби. Атмосфера була комфортною та підтримуючою. Дякую!
Денис 25 Серпень 2025
Консультації з Тетяною Сергіївною допомогли зрозуміти себе і стосунки. Робота лікаря додала впевненості та зменшила тривогу.Дякую сервіси doc ua за підібраного спеціаліста
Максим 25 Серпень 2025
Беспокоили тревожность и страхи. Онлайн-консультация у Саглаевой Татьяны Сергеевны помогла понять проблему, врач дала рекомендации. После нескольких сеансов почувствовал спокойствие и уверенность.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Сергій 22 Серпень 2025
Панічні атаки переслідували роками. Тетяна Сергіївна пояснила, що відбувається в організмі і як це контролювати, лікування допомогло відновити звичне життя.