Лікар Нарколог, Психіатр, Психолог, Психотерапевт, Психіатр-нарколог Герасименко Андрій Іванович на Doc.ua
Консультації дистанційні (відео-, аудіо-, текст) - Телефон, Skype, Viber, WhatsApp, Messenger, Telegram, Instagram, Facebook. Спеціалізація: депресія, тривога, страх, панічні атаки, безсоння, дратівливість, ВСД, біполярні розлади, шизофренія, старече слабоумство, обсесивно-компульсивний розлад, неврози, психози, алкоголізм, наркоманія (повний перелік див. Нижче). Провідний спеціаліст Центру психотерапії. Досвід роботи завідувачем відділення в клінічній лікарні "Феофанія". Лікар вищої категорії. Психотерапевт, психіатр, психолог, нарколог. Досвід 29 років.
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 1032 відгуки

Марина 31 Липень 2026
Все добре було на консультації, лікар детально все розповів, проаналізував мій стан, призначив лікування.
Микита 22 Липень 2026
19 Листопад 2025
29 Жовтень 2025
Ігор 27 Жовтень 2025
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11