Київ
Лікар Нарколог, Психіатр, Психолог, Психотерапевт, Психіатр-нарколог Безух Тетяна Андріївна на Doc.ua
Професійно лікує психологічні проблеми та захворювання: апатія, депресія, порушення сну, панічні напади, порушення працездатності, уваги та пам'яті, синдром хронічної втоми, неконтрольована агресія, страхи та фобії. Стрес та розлади складних життєвих обставин (конфлікти в сім'ї, на роботі, важка хвороба, розрив відносин, втрата або розлучення тощо). Комплекс неповноцінності. Конфлікти з рідними та близькими, нерозуміння. Невпевненість в собі. Низька самооцінка. Втрата сенсу життя. Психологічні травми. Емоційні проблеми.
Рейтинг лікаря
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 662 відгуки

Надія 19 Листопад 2024
Назарій 07 Листопад 2024
Альона 07 Листопад 2024
Онлайн консультація мені сподобалася, лікарка мене вислухала, призначила лікування, поки все влаштувало, дякую.
Ольга 07 Листопад 2024
Все пройшло чудово.
Інна 29 Жовтень 2024
Тетяна Андріївна розповіла все як є і що мені робити, щоб вирішити мою проблему, виписала рецепт на необхідні препарати. Велике дякую, за проведенну роботу, тому що вже є перші результати.
Олена 28 Жовтень 2024
Доктор Безух розпитала мене про відчуття страху та головні болі й т.д., все детально пояснила яка насправді у мене проблема, заспокоїла та надала необхідні поради.
Надія 24 Жовтень 2024
На онлайн консультации, Татьяна Андреевна действительно вникла в мою проблему и выписала корректную терапию, чему я очень рада.
Євгенія 24 Жовтень 2024
Була на прийомі з татом із питань деменції. Лікарка уважна і ввічлива, знає і співпереживає. Вона викликає довіру у пацієнта і вміє привернути до себе. У тата зараз усе налагодилося.
Віталій 23 Жовтень 2024
Цю лікарку я обрав за рейтингом та відгуками. Дуже мені допомогла, вже після першого сеансу. Буду звертатися повторно
Віталій 22 Жовтень 2024
Назначила что необходимо, не пытаясь назначать каких то анализов, не пытаясь брать лишних денег. Выслушала то, что я хотел до нее донести и помогла
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу