Київ
Лікар Нарколог, Психіатр, Психолог, Психотерапевт, Психіатр-нарколог Безух Тетяна Андріївна на Doc.ua
Професійно лікує психологічні проблеми та захворювання: апатія, депресія, порушення сну, панічні напади, порушення працездатності, уваги та пам'яті, синдром хронічної втоми, неконтрольована агресія, страхи та фобії. Стрес та розлади складних життєвих обставин (конфлікти в сім'ї, на роботі, важка хвороба, розрив відносин, втрата або розлучення тощо). Комплекс неповноцінності. Конфлікти з рідними та близькими, нерозуміння. Невпевненість в собі. Низька самооцінка. Втрата сенсу життя. Психологічні травми. Емоційні проблеми.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 690 відгуків

Оксана 25 Лютий 2025
Мені сподобалася консультація, все добре, планую повтрне сплкування, дякую.
Анна 20 Лютий 2025
Лікар мені дуже сподобався. Консультація пройшла чудово, немає абсолютно ніяких нарікань.
Єлизавета 17 Лютий 2025
Мені все сподобалося, дякую.
Станіслав 01 Лютий 2025
Лікарка в цілому уважна, видно що професіонал своєї справи.
Владислава 25 Січень 2025
Прийом сподобався, чудовий лікар, все пояснив і дав поради, також рекомендував інших терапевтів, до яких варто звернутися, тому враження хороші. Спілкувалися з лікарем онлайн, єдине зауваження, були проблеми з інтернетом, були якісь відключення, це трохи заважало, але на загальне враження по лікарю це ніяк не вплинуло
Євгенія 02 Січень 2025
Все було супер, комфортно, конструктивно. Дуже вдячна лікарю
Владислав 26 Грудень 2024
Прийом у Тетяни Андріївни був дуже ефективним. Вона уважно мене вислухала і надала мені відповіді на всі запитання, які я мав. Я задоволений результатами прийому і назначеним лікуванням.
Валерій 26 Грудень 2024
Татьяна Андреевна, действительно старается помочь, всё подробно расспрашивает, задает вопросы и разбирается в проблеме. Приём очень понравился.
Юлія 23 Грудень 2024
Врач внимательно отнеслась к тому с чем я пришла. Я ехала через весь город к ней и не пожалела.
Марія 17 Грудень 2024
Лікарка погодилася провести консультацію по Zoom навіть раніше, ніж я просила, тому що почувала себе дуже погано, була сильна боязнь, не могла спати. Тетяна Андріївна розібралася у моїй проблемі, пояснила причини, заспокоїла, провела розслаблюючий сеанс. Мені стало помітно краще. Видно, що лікар дуже грамотна, розуміється на психологічних проблемах. Піду вже на очну зустріч. Велике вам спасибі!
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу