Професійно лікує психологічні проблеми та захворювання: апатія, депресія, порушення сну, панічні напади, порушення працездатності, уваги та пам'яті, синдром хронічної втоми, неконтрольована агресія, страхи та фобії. Стрес та розлади складних життєвих обставин (конфлікти в сім'ї, на роботі, важка хвороба, розрив відносин, втрата або розлучення тощо). Комплекс неповноцінності. Конфлікти з рідними та близькими, нерозуміння. Невпевненість в собі. Низька самооцінка. Втрата сенсу життя. Психологічні травми. Емоційні проблеми.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 667 відгуків
Владислава 25 Січень 2025
Прийом сподобався, чудовий лікар, все пояснив і дав поради, також рекомендував інших терапевтів, до яких варто звернутися, тому враження хороші. Спілкувалися з лікарем онлайн, єдине зауваження, були проблеми з інтернетом, були якісь відключення, це трохи заважало, але на загальне враження по лікарю це ніяк не вплинуло
Євгенія 02 Січень 2025
Все було супер, комфортно, конструктивно. Дуже вдячна лікарю
Юлія 23 Грудень 2024
Олена 10 Грудень 2024
Я задоволена прийомом. візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Вікторія 06 Грудень 2024
Сподобався підхід лікаря до роботи, лікар вміє слухати
Надія 19 Листопад 2024
Назарій 07 Листопад 2024
Альона 07 Листопад 2024
Онлайн консультація мені сподобалася, лікарка мене вислухала, призначила лікування, поки все влаштувало, дякую.
Ольга 07 Листопад 2024
Все пройшло чудово.
Інна 29 Жовтень 2024
Тетяна Андріївна розповіла все як є і що мені робити, щоб вирішити мою проблему, виписала рецепт на необхідні препарати. Велике дякую, за проведенну роботу, тому що вже є перші результати.