Досвідчений та перевірений психолог Києва. Займається високоефективним лікуванням та консультаціями пацієнтів з таких психологічних питань, як нерозуміння, невпевненість у собі, низька самооцінка, втрата сенсу життя, проблеми у спілкуванні, життєві проблеми та потрясіння, конфлікти з рідними та близькими, емоційні проблеми. професійне вигоряння, депресії, неврози, посткоподібна депресія, криза середнього віку, проблеми особистих взаємин, розлучення/розлучення, психологічна підтримка родичів пацієнтів, тривоги, страхи, сексуальна дисфункція у чоловіків та жінок, Гарантія якості прийому.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 275 відгуків
Вікторія 07 Серпень 2025
Все пройшло чудово, дякую.
Оксана 04 Серпень 2025
Одразу відчувається що лікар професіонал своєї справи. Все, що я очікувала від прийому, я отримала. Я дуже задоволена прийомом
Владислав 14 Липень 2025
Вікторія 15 Травень 2025
Звернулась до лікаря з проблемою невпевненості, мала кучу комплексів, з якими не могла сама справитись. Онлайн-консультація пройшла добре. Тетяна чітко визначила чому така проблема і показала напрямок роботи.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Вікторія 14 Травень 2025
Завдяки Тетяні Олегівни я вийшла з емоційної залежності, вперше за довгий час відчула себе краще.
Данило 07 Травень 2025
Обратился после потери близкого человека, был в глубокой депрессии. Татьяна Олеговна оказалась именно тем человеком, который помог мне в самый тяжёлый момент. Терапия была мягкой, но очень эффективной. Благодарю от всей души.
Анна 07 Травень 2025
Мені сподобалось, буду до неї записуватися надалі.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Світлана 28 Квітень 2025
На прийомі у Димко Т. О. у повному обсязі отримали рекомендації та детальний план дії по збереженню сім'ї. Лікарка дуже сподобалася, контакт був налагоджений. Плануємо ще сходити на консультації до цього фахівця.
Тетяна 24 Квітень 2025
Из за тяжелой работы, часто срываюсь, некотролирую свои эмоции. Психолог Дымко не просто слушает, а действительно понимает. После каждой встречи как новый глоток воздуха.
Тетяна 22 Квітень 2025
Дуже добрий і чуйний лікар. Допомогла з проблемами апатії та постійної роздратованості. Спеціаліст добре вислухала мене і допомогла порадами. До такого лікаря хочеться ходити ще!