Досвідчений та перевірений психолог Києва. Займається високоефективним лікуванням та консультаціями пацієнтів з таких психологічних питань, як нерозуміння, невпевненість у собі, низька самооцінка, втрата сенсу життя, проблеми у спілкуванні, життєві проблеми та потрясіння, конфлікти з рідними та близькими, емоційні проблеми. професійне вигоряння, депресії, неврози, посткоподібна депресія, криза середнього віку, проблеми особистих взаємин, розлучення/розлучення, психологічна підтримка родичів пацієнтів, тривоги, страхи, сексуальна дисфункція у чоловіків та жінок, Гарантія якості прийому.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 293 відгуки
Ольга 02 Грудень 2025
Мені все сподобалося на візиті. Лікар приємний, все чітко, зрозуміло пояснила
Аліна 27 Листопад 2025
Максим 21 Листопад 2025
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Анонімно 12 Листопад 2025
З лікарем у нас була онлайн консультація. Тетяна Олегівна відповіла на всі питання, які я поставив, гарно все пояснює. Онлайн консультацією я залишився задоволений
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Ангеліна 03 Жовтень 2025
Іван 22 Вересень 2025
Костянтин 11 Вересень 2025
Марія 04 Вересень 2025
На візиті все було добре, мені все дуже сподобалося.
Анна 28 Серпень 2025
Я звернулася до Тетяни Олегівни з проблемою невпевненості та великою кількістю комплексів. Самостійно я не могла впоратися з цим, і вже після першої консультації стало зрозуміло, у чому корінь проблеми. Лікарка чітко визначила напрямок роботи, і я відчула, що рухаюся в правильному напрямку. Завдяки їй я почала позбуватися емоційної залежності й уперше за довгий час відчула полегшення.
Марія 21 Серпень 2025
Після болючого розставання я була в дуже пригніченому стані. Димко Тетяна Олегівна уважно вислухала мою історію, пояснила причини мого стану та дала зрозумілі поради. Уже після кількох сеансів я змогла по-іншому подивитися на ситуацію і відчула себе потрібною. Це дало мені сили рухатися далі.