Київ
Лікар Нарколог, Психіатр, Психотерапевт Ченцова  Аліна  Олександрівна  на Doc.ua

Відгуки про Ченцова Аліна Олександрівна

Експерт у галузі психіатрії, психофармакології та психотерапії. Гарантія професійного лікування таких захворювань та проблем: безсоння, панічні напади, депресія, порушення працездатності, порушення уваги та пам'яті, синдром хронічної втоми, неконтрольована агресія, страхи та фобії. Стрес та розлади складних життєвих обставин (конфлікти в сім'ї, на роботі, важка хвороба, розрив відносин, підвищена дратівливість, життєві кризи, алкоголізм, проблеми у відносинах. Первинний огляд пацієнта, встановлення попереднього діагнозу, призначення лікування, з подальшим підбором підтримуючого лікування. Ченцова Аліна Олександрівна – лікар (резидент) таких Асоціацій: «Асоціація неврологів, психіатрів та наркологів України» «Всеукраїнська асоціація психосоматичної медицини» «Асоціація превентивної та антиейджинг медицини» «Українська асоціація лікарів амбулаторної медицини»
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 179 відгуків

Сергій 09 Лютий 2025
Дуже мені сподобався лікар. Візит пройшов добре.
Олексій 05 Лютий 2025
До лікаря звертався перший раз і це перший досвід спілкування з психотерапевтом. Але можу сказати, що перше враження хороше, на мій погляд, лікар розуміється у своїй справі, кваліфікований спеціаліст.
Роман 21 Січень 2025
Ніна 12 Січень 2025
Все сподобалось, дуже комфортний лікар. був ретельний збір анамнезу, багато питань, все спокійно і турботливо
Марина 03 Січень 2025
Марта 29 Грудень 2024
Я жодного разу не була на прийомі за таким напрямком, порівнювати важко, але загальне враження у мене позитивне, за комунікабельність, за пояснення можна поставити десять балів.
Віталій 29 Грудень 2024
Меня полностью устроил прием. Доктор Ченцова А.О. все нормально, красиво и квалифицированно объяснила. Выписала рецепт. Будем обращаться по необходимости.
Ілля 29 Грудень 2024
Дуже чуйний та орієнтований на клієнтів фахівець. Вона прислухалася до мене. Скарг на лікаря немає жодних!
Олег 29 Грудень 2024
Я случайно узнал об этом специалисте на сайте doc.ua. Врач в первый же день вытащила меня из некомфортного состояния. Она полностью компетентна в своей профессии. С доктором было приятно общаться.
Катерина 23 Грудень 2024
Доктор очень внимательная, квалифицированная, была достаточно открыта, располагала к общению, выслушивала, было не сложно открываться, рассказывать. Врач задавала наводящие вопросы, настраивала на оптимизм, благодаря ей у меня стремительные перемены в жизни, благодаря просто разговору, поэтому я хочу порекомендовать ее другу.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу