Визнаний фахівець у сфері психіатрії. Проводить індивідуальні консультації, займається діагностикою та лікуванням психічних та емоційних розладів у пацієнтів. У своїй практиці використовує сучасні підходи до лікування, поєднуючи медикаментозну терапію з психотерапевтичною підтримкою.
Проводить індивідуальні консультації. Займається лікуванням депресії, тривожних розладів, біполярних афективних розладів, шизофренії, неврастенії, розладів особистості. Лікар професійно підбирає індивідуальний план терапії, орієнтуючись на психоемоційний стан пацієнта та супутні чинники.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 76 відгуків
Ірина 11 Липень 2025
Все дуже сподобалося на консультації. Дякую
Направлено до клініки
Віктор 20 Червень 2025
Лікар днями не відповідає на повідомлення.
Віктор 20 Червень 2025
В цілому мені все сподобалось, Юлія Петрівна дуже уважно мене вислухала, все проаналізувала, зробила висновки, дуже дякую, я повністю задоволений консультацією спеціалістки.
Візит у клініку
Юлія 17 Червень 2025
Лікарка допомогла мені по моїй проблемі. Все добре
Руслан 08 Червень 2025
Сподобався підхід лікаря.
Єлизавета 03 Червень 2025
Все дуже сподобалось, Юлія Петрівна дуже гарний спеціаліст. Провела чудову консультацію, відповіла на всі питання, що цікавили мене. Дуже дякую, я повністю задоволена.
Дарья 29 Травень 2025
Зверталися до Щербини Ю.П з проблемою у доньки, була затяжна депресія. Лікар дуже професійно підібрала лікування. Пояснила кожен етап лікування. Велике дякую лікарю!
Владислава 24 Травень 2025
Юлия Петровна — доброжелательная и чуткая. Помогла мне в тяжёлый период когда уже почти опустились руки, не было желание ничего делать, она можно сказать вытащила меня с этого состояния.
Ольга 09 Травень 2025
Юлия — очень компетентный врач, помогла справиться с бессоницей, ее лечение было подобрано правильно для меня. Врач постоянно было на связи если меня что то беспокоило.
Світлана 08 Травень 2025
Давно уже имею диагностированную депрессию, была у многих специалистов, та лечение никак не подходило, после приема у Щербины Ю.П, состояние улучшилось, она помогла подобрать мне правильное лечение и тепер мы проводим с ней психотерапию. Очень хороший онлайн-приём: спокойно, понятно и эффективно.