Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 10 відгуків
Ксенія 27 Жовтень 2024
Лікарка вела прийом протягом двох годин, хоча я була записана на півгодинний прийом, а оплату взяла за півгодини. І рекомендації, які вона мені надала, своєчасні. Я задоволена результатом.
Світлана 20 Жовтень 2024
Понравилось, что у Юлии Петровны дельные предложения и она очень внимательна. Очень помогают онлайн сессии. Хочу выразить ей благодарность за очень хорошее отношение к пациенту.
Сніжана 19 Жовтень 2024
Огромное спасибо доктору, вернула меня к жизни, сейчас живу полноценно. Ее внимание, ее лечение, хорошо подобрано, мне очень помогло. Хотела бы рекомендовать Юлию Петровну всем.
Тетяна 13 Жовтень 2024
Все добре пройшло, дуже задоволена залишилася. Дуже сподобалося і ставлення та прийом, і підібрано лікування, все на найвищому рівні.
Марія 12 Жовтень 2024
Лікар чудова, хороша та приємна людина. Консультація пройшла дуже добре. Все було дуже ввічливо та уважно зі сторони лікаря. Рекомендую усім цього лікаря.
Олеся 27 Вересень 2024
Все було добре, я задоволена. Лікарка дуже гарна. Вона мене повністю вислухала, зібрала анамнез про те, що мене турбує. Як для пацієнтки, пояснила доступною мовою, чому це відбувається й як це можна вирішити, яка орієнтовна тривалість лікування на першому етапі. Зрозуміла, заспокоїла та підтримала, що є цінним для мене.
Наталія 23 Вересень 2024
Получила качественную консультацию. Юлия Петровна диагностировала проблему, что подтвердилась ранее пройденными тестами. Назначила лечение, сейчас в процессе.
Денис 17 Вересень 2024
Все супер. Задоволен. Дякую. Дуже приємна людина, хороший лікарка, йде на зустріч в проблемах. У всьому допомагає.
Світлана 16 Вересень 2024
Візитом залишилась задоволена - отримала усе на що розраховувала. За потреби звертатимусь ще. Рекомендую.
Анна 01 Вересень 2024
Дуже сподобалось як лікарка розповіла мені, що прописала та які надала поради. Онлайн консультація пройшла добре.