Психологічні клініки в Києві (192)

Дивитись Психологів Києва
Валерія

Валерія

Клініка
38відгуків
add_box Імунологія Інфектологія Алергологія Гастроентерологія Гематологія Гінекологія ... ще
Медицинская клиника «Валерия» имеет лицензию МОЗ Украины и на протяжении 13 лет ведет свою деятельность на рынке медицинских услуг страны. За время своей деятельности она обрела достойное место среди остальных клиник Киева.
add_box Алергологія Гастроентерологія Гематологія Гінекологія Дерматологія Імунологія ... ще
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний

Likar.help

Практикуючий лікар
35відгуків
add_box Психологія Терапія Сімейна медицина ... ще
МЦ «Likar.help» - кабінет приватної практики сімейного лікаря. Тут проводяться кваліфіковані консультації для дітей від 3 років і дорослих. У фахівця центру - значний клінічний досвід, до кожного відвідувача завжди підбирається індивідуальний підхід, що дає відмінні результати в лікуванні захворювань і проблем
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 20:00 access_time_filled сб : 11:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Євгенії Мірошниченко, 6\11на карті
Шевченківський м.Берестейська м.Шулявська
Френдлік, дитяча клініка
13відгуків
add_box Інфектологія Алергологія Вакцинація Дерматологія Неврологія Ортопедія ... ще
Педиатрическая клиника, c высококвалифицированными врачами различных специальностей. Предоставляет услуги вакцинации, лабораторных обследований, УЗИ и др.
add_box Педіатрія ... ще
"Френдлик" это детская педиатрическая клиника, что предоставляет для детей от 0 до 18 лет такие услуги как ультразвуковая диагностика, лабораторные исследования, проведение вакцинации и многое другое
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 19:00 access_time_filled нд : 9:00 - 15:00
ул. Михаила Максимовича 3дна карті
Голосіївський
add_box Педіатрія ... ще
Детская педиатрическая клиника "Френдлик" предоставляет всем своим пациентам от 0 до 18 лет все необходимые медицинские услуги в области ультразвуковой диагностики, лабораторных исследований, вакцинации и многое другое
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
ул. Боголюбова 16на карті
с. Софіївська Борщагівка
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
add_box Алергологія Дерматологія Інфектологія Неврологія Ортопедія Оториноларингологія ... ще
Детская клиника «Френдлик» – место, где работают Друзья Здоровья. Специалисты клиники с заботой и вниманием относится к каждому своему пациенту. В клинике ведут прием педиатры и детские врачи узких специализаций: неонатологи, инфекционисты, неврологи, отоларингологи, дерматологи, ортопеды, аллергологи, офтальмологи, специалист УЗД и психолог. «Френдлик» предоставляет консультации врачей в клинике, дома и онлайн, услуги вакцинопрофилактики, УЗД, ЭКГ и лабораторные исследования
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
ул. Каховская, 60 на карті
Дніпровський м.Лівобережна
Приватний кабінет психотерапевта Шевчук Олени
add_box Психологія Психотерапія ... ще
У приватному кабінеті Олени Володимирівни Ви можете отримати якісну психологічну допомогу в разі проблем зі здоров'ям, складних відносин у сім'ї, при стресі та життєвих кризах. Лікар працює з дорослими і підлітками. Можлива термінова консультація
Паркінг
access_time_filled пн - ср : 14:00 - 19:00 access_time_filled вт - чт : 10:00 - 17:00 access_time_filled пт : 14:00 - 17:00 access_time_filled сб : 9:00 - 17:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Межигірська, 56на карті
Подільський м.Тараса Шевченка
вул. Підвисоцького, 10/10
Печерський м.Звіринецька
Приватний кабінет психолога, психотерапевта Ольги Гончарової
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Частный кабинет психолога, психотерапевта Ольги Гончаровой предлагает как разовые индивидуальные консультации, так и когнитивно-поведенческую психотерапию для решения таких проблем как тревога, депрессия, обсессивно-компульсивное расстройство, фобии, панические и посттравматические стрессовые расстройства. Практикующий врач также поможет справиться с гневом, нарушением пищевого поведения, низкой самооценкой, трудностями в отношениях с окружающими.
access_time_filled пн - пт : 11:00 - 19:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
ул. Шелковичная 18а офис 2на карті
Шевченківський м.Хрещатик
Приватний кабінет Юлії Онухової
7відгуків
add_box Психологія Психотерапія ... ще
В приватному кабінеті надається кваліфікаційна допомога, яка потрібна пацієнтам з психологічними проблемами. Досвідчений лікар проводить психодіагностику, психотерапію, арт-терапію, групові консультації
access_time_filled пн : вихідний access_time_filled вт : вихідний access_time_filled ср : вихідний access_time_filled чт : вихідний access_time_filled пт : вихідний access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул Хрещатик, 15на карті
Печерський м.Хрещатик м.Майдан Незалежності
Приватний кабінет психолога Осіпцовой Тетяни
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Частный кабинет практического психолога Осипцовой Татьяны представляет услуги психологического консультирования, психотерапии. В кабинете также можно получить дополнительные услуги: психологическую диагностику, супервизорскую поддержку для начинающих психологов-специалистов.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 20:00 access_time_filled чт : вихідний access_time_filled сб : вихідний
ул. Ярославская, 32/33на карті
Поділ м.Контрактова площа
Приватний кабінет психолога Катерини Воронецької
add_box Психологія Психотерапія ... ще
в Приватному кабінеті Катерини Воронецької надається професійна психологічна допомога пацієнтам з низькою самооцінкою, розладами харчової поведінки, тривожними станами. Лікар практикує як індивідуальні психологічні і психотерапевтичні консультації, так і сеанси групової психотерапії.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 19:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Хорива, 25/12на карті
Подільський м.Поштова площа м.Контрактова площа
Центр психологічної допомоги і психосоматики Тетяни Пелех
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Центр психологічної допомоги та психосоматики Тетяни Пелех надає професійну допомогу в діагностиці та лікуванні психосоматичних захворювань, депресії, страхів, панічних атак, неврозів і тривоги. Фахівці центру проводять терапію почуття самотності, втрати близьких, допомагають в лікуванні залежностей і харчових розладів
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 21:00
вул. Миколи Краснова, 17на карті
Святошинський м.Житомирська
Центр саморозвитку та оздоровлення MyZen

Центр саморозвитку та оздоровлення MyZen

Оздоровчий і реабілітаційний комплекс
2відгуки
add_box Масаж Психологія ... ще
Центр саморозвитку і оздоровлення MyZen — організація, у якій протягом 16 років працюють досвідчені фахівці різних напрямків психології та реабілітації. Їх метою є всебічний, гармонійний та цілісний розвиток особистості
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 23:00
Днепровская набережная 26ж, оф. 34, 9-й поверхна карті