Київ
Лікар Нарколог, Психіатр, Психолог, Психотерапевт, Психіатр-нарколог, Психосоматолог Стецюра Вікторія  Олегівна на Doc.ua
Консультація від1900 грн
Відома в Києві психіатр, психотерапевт через ефективне лікування таких захворювань та проблем: різні страхи, тривога, нав'язливі дії та думки, безсоння, порушення поведінки, панічні розлади, головний біль різного генезу, психічні розлади, конфліктність, невпевненість у собі, асоціальна поведінка , синдром хронічної втоми, манія переслідування, жахи під час сну, хронічна втома, неконтрольована агресія, апатія та млявість, зміна особистості, тривожний стан. Лікар веде лікування пацієнтів від початку їх звернення до кінцевого результату: (пацієнт позбувся своєї проблеми з якою звернувся до лікаря).
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 319 відгуків

Дмитро 25 Березень 2025
Все пройшло добре, гарний лікар.
Дарія 24 Березень 2025
Лікар дуже сподобався, вже вдруге на візиті у цього лікаря. Мені дійсно все подобається, надзвичайно було комфортно. Мене все влаштовує і робота лікаря і саме відношення.
Руслана 28 Лютий 2025
Виктория Олеговна внимательно подошла к моей беде с бессонийой. Провела детальную беседу, психологическое тестирование. Диагноз оказался не совсем таким, как я всё время предполагала, поэтому и лечение ранее проводилось неправильно. Назначено медикаментозное и психотерапевтическое лечение. Всё прошло хорошо. Спасибо доктору за профессионализм!
Максим 26 Лютий 2025
Після першого прийому з'явилася впевненість, пропла тревога продовжуватимемо роботу далі! Рекомендуватиму Вікторію Олеговну, як прекрасного лікаря своїм рідним та знайомим!
Ілля 21 Лютий 2025
Осталась очень доволен посещением. Только положительные отзывы о докторе.
Аліна 18 Лютий 2025
Виктория Олеговна предоставила план действий, прописала необходимую медикаментозную помощь. Назначенное лечение помогает на 100% Я очень благодарна!
Максим 16 Лютий 2025
Призначила, що необхідно, не намагаючись призначати якихось аналізів, не намагаючись брати зайвих грошей. Вислухала те, що я хотів до неї донести
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Олена 14 Лютий 2025
Онлайн консультація була насиченою, уважно вислухала мою проблему та запропонувала варіанти лікувань. Дуже задоволена лікаркою
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Валерій 10 Лютий 2025
Виктория Олеговна мне помогла, у меня очень тяжелая проблема и врач дала мне надежду, что я смогу принять себя таким, какой я есть, от приема я действительно получил результат.
Ольга 04 Лютий 2025
Приємна в спілкуванні, все розпитала про відчуття страху та головні болі й т.д., все детально пояснила яка насправді у мене проблема, заспокоїла та надала необхідні поради.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу