Знижка -10% консультації лікарів; Знижку -10% на лабораторні дослідження, оперативні втручання, інструментальну діагностику, деякі послуги відділення допоміжних репродуктивних технологій (ДРТ)***, стоматологічні послуги.
ПОВНИЙ ОГЛЯД ЖІНОЧОГО ЗДОРОВ'Я
Пакети check-up від «Оксфорд Медікал» — унікальні програми повного обстеження організму для чоловіків та жінок. Розроблено жіночі та чоловічі пакети check-up.
Ультразвукове обстеження – це один з найбільш точних методів діагностики, який дозволяє візуалізувати внутрішні органи і тканини. При цьому він швидкий, неінвазивний та повністю безболісний. У медичному центрі «Оксфорд Медікал» ви можете пройти УЗ обстеження на найсучаснішому обладнанні експертного класу.
Своєчасна профілактика – це запорука міцного здоров’я. Щоб знизити ризик розвитку захворювань та своєчасно виявляти наявні проблеми, лікарі рекомендують щорічно проходити обстеження. У клініці «Оксфорд Медікал» чоловіки можуть пройти комплексне урологічне обстеження за зниженою ціною.
Захворювання серця є одними з найпоширеніших. Вони можуть роками розвиватися безсимптомно, а потім призводити до важких ускладнень. З метою профілактики жінкам і чоловікам рекомендують щороку проходити обстеження. Спеціалісти клініки «Оксфорд Медікал» розробили пакет «Кардіологічний скринінг Оптимальний», в який входять консультації кардіолога та необхідні обстеження. Зараз ви можете пройти їх за зниженою вартістю.
Для пацієнтів, яким необхідно пройти комплексне обстеження травного тракту, лікарі «Оксфорд Медікал» розробили Чекап «Гастроентерологічний Базовий». Зараз ви можете пройти обстеження за акційною ціною.
ПОВНИЙ ОГЛЯД ЖІНОЧОГО ЗДОРОВ'Я 40+
Захворювання серцево-судинної системи є одними з найпоширеніших. Довгий час вони розвиваються у прихованій формі, з часом призводячи до складних ускладнень – інфаркту та інсульту. Слідкувати за здоров’ям серця рекомендують не лише у старшому віці, а й в молодому, особливо при наявності факторів ризику. У медичному центрі «Оксфорд Медікал» ви можете пройти повне обстеження здоров’я серця за зниженою ціною.
ПОВНИЙ ОГЛЯД ЖІНОЧОГО ЗДОРОВ' Я ДО 40
Якщо вам потрібно пройти комплексне обстеження травного тракту, пропонуємо скористатися пакетною пропозицією. Зараз на неї діє акційна вартість!
Ви можете отримати консультацію лікаря і зробити УЗД за найвигіднішою ціною!