Приватні лікарі Вінниці

Вінниця, вул. Космонавтів, 53
Валентина Миколаївна обіймає посаду головного лікаря в клініці «Центр-В». Є досвідченим оториноларингологом, який має вищу кваліфікаційну категорію. Валентина Миколаївна спеціалізується на діагностуванні та подальшому лікуванні хвороб, що вражають органи слуху, ніс, горло і гортань. Лікар Цебрик використовує новітні методики діагностування, лікування хвороб ЛОР-профілю: ендоскопію, радіохвильової хірургію, фізіотерапевтичні процедури. Веде прийом дорослих і дітей
Вовчук Олег Михайлович — хірург, онкодерматолог, кандидат медичних наук, викладач Вінницького національного медичного університету імені М. І. Пирогова. Більше 30-ти років займається діагностуванням новоутворень шкіри і їх успішним лікуванням
Лікар займається видаленням поверхневих сторонніх тіл кон‘юнктиви та рогівки, консервативним лікування глаукоми, веденням пацієнтів з діабетичною ретинопатією.
Вінниця, вул. Зодчих, 7
Офтальмолог, займається лікуванням аномалій рефракції, дистрофічних і запальних захворювань ока (переднього і заднього відрізка), термінальної глаукоми, що болить. Використовує хірургічні та лазерні методи лікування.
Вінниця, ул. Келецкая, 41
Ярослав Володимирович займається лікуванням хвороб по терапевтичного профілю, реабілітацією пацієнтів після інфарктів / інсультів, немедикаментозним лікуванням різних захворювань.
Займається діагностикою та лікуванням різних захворювань жіночої репродуктивної системи, в тому числі визначенням причин і комплексним лікуванням безпліддя. Розробляє програми профілактики виникнення захворювань репродуктивних органів жінки і зараження ЗПСШ.
Вінниця, ул. Келецкая, 41
Лікар-педіатр другої категорії. На високому рівні володіє практичними навичками, необхідними для роботи. Має досвід роботи в стаціонарі і дитячій поліклініці. Професійні інтереси - лікування дитячих вірусних і бактеріальних хвороб, гельмінтозів, паразитарних хвороб, кишкових інфекцій. Також проводить патронаж новонароджених.
Вінниця, вул. Космонавтів, 53
Тетяна Іванівна лікар психіатр, який в своїй роботі використовує новітні методики психоаналізу та кращі практики поліпшення психоемоційного стану. При необхідності – підбере якісне і ефективне медикаментозне лікування.