Приватні лікарі Вінниці

Київ, пр. Лобановського, 17, 1 поверх
Чернівці, вул. Героїв Майдану 150
Вінниця, вул. Марії Литвиненко-Вольгемут, 5
Лікар проводить консультативний прийом пацієнтів усього спектру офтальмологічних захворювань, проводить діагностику та терапевтичне лікування захворювань переднього та заднього відрізків ока. Володіє сучасними методами лазерних мікрохірургічних втручань. Володіє методикою субтенонових та інтравітреальних ін’єкцій при лікуванні патологій сітківки.
Вінниця, вул. Соборна, 56
Дитячий офтальмолог (перша категорія), проводить кераторефрактометрію, підбір очкової і контактної корекції, а також здійснює лікування гострих захворювань в дитячій офтальмології, порушень рефракції, косоокості, амбліопії.
Вінниця, вул. Київська, 5
Вінниця, вул. Космонавтів, 53
Лікар проводить швидке і безболісне лазерне лікування варикозу, склеротерапію дрібних венозних сіточок нижніх кінцівок, лікування венозної і артеріальної недостатності, флеботромбоза, тромбофлебіту, хвороби Рейно.
Вінниця, вул. Київська, 5
Лікар займається діагностикою та лікуванням андрологічних і урологічних патологій і захворювань
Олена Володимирівна лікар дерматовенеролог першої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні акне (вугрової хвороби), розацеа, пігментації, лікуванні та профілактиці різних особливостей шкіри.
Лікар Офтальмолог Ніколенко Олена Володимирівна на Doc.ua
4.2
Вінниця, вул. Марії Литвиненко-Вольгемут, 5
Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань органів зору у дітей. Проводить консультації, базові офтальмологічні огляди, обстеження та призначає індивідуальне лікування з урахуванням вікових особливостей. Працює з маленькими пацієнтами із загальними офтальмологічними проблемами, глаукомою, катарактою та патологіями сітківки. Забезпечує сучасний підхід до діагностики та допомагає зберегти і покращити зір дитини.
Вінниця, м. Вінниця, вул. Трамвайна 3, корпус 2, каб. 39
Лікар спеціалізується на комплексних методиках роботи з якістю шкіри. Володіє сучасними методиками омолодження обличчя і корекції косметичних дефектів за допомогою ін'єкційних методик контурної пластики, биоревитализации, хімічних пілінгів
Лікар Офтальмолог Кузьменко Денис Олегович на Doc.ua
Вінниця, вул. Марії Литвиненко-Вольгемут, 5
Лікар-офтальмолог із 6-річним досвідом. Проводить сучасні лазерні процедури (СЛТ, циклофотокоагуляція), займається діагностикою та лікуванням захворювань сітківки, переднього й заднього відрізку ока, а також нейроофтальмологічною патологією. Вчасно виявляє катаракту та глаукому на ранніх стадіях. Володіє сучасними методами апаратної та інструментальної діагностики, підбором окулярів і контактних лінз. Приймає дорослих пацієнтів, уважно ставиться до кожного випадку.
Лікар Офтальмолог Москалець Юліана Олександрівна на Doc.ua
Вінниця, вул. Марії Литвиненко-Вольгемут, 5
Лікар, що спеціалізується на збереженні та покращенні зору. Надає комплексну офтальмологічну допомогу, лікуючи широкий спектр очних захворювань — від порушень рефракції до складних патологій сітківки. У своїй роботі використовує сучасні методи інструментальної та апаратної діагностики, а також доказові методи лікування, щоб досягти найкращих результатів. Завдяки індивідуальному підходу до кожного пацієнта, лікування адаптується під його потреби, що забезпечує максимальну результативність.
Лікар Офтальмолог Жалдак Олександр Олександрович на Doc.ua
Вінниця, вул. Марії Литвиненко-Вольгемут, 5
Володіє методами апаратної та інструментальної діагностики ока та контактної корекції, веде спостереження та лікування пацієнтів із захворюваннями зору, проводить огляди пацієнтів.