Вінниця

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Психолог Гулівата Світлана В'ячеславівна на Doc.ua
Спеціаліст по гештальт-терапії. Надає допомогу при психологічних травмах, проблемних відносинах в парах і між дітьми і батьками, емоційних залежностях, втрати близької людини. Допомагає впоратися з труднощами підліткового періоду, проблемами, пов'язаними з втратою сексуальності і жіночності, прийняттям себе.
Лікар Акушер-гінеколог, Андролог Пашко Антон Олегович на Doc.ua
Лікар Акушер-гінеколог, Масажист Бобик Педро Петрович на Doc.ua
Лікар Педіатр Мельник Олексій Олександрович на Doc.ua
Лікар Психотерапевт Цирульник Дмитро Олександрович на Doc.ua
Вибір напрямку професійної діяльності (психотерапія) допомагає Дмитру Олександровичу знайти грамотні і професійні рішення для пацієнтів, які страждають від постійних психосоматичних захворювань, складних відносин з рідними і сім'єю. Завдяки гештальт-терапії Дмитро Олександрович допомагає своїм пацієнтам вибудувати гармонійні відносини, знайти свою мету в житті і знайти внутрішній спокій.
Лікар Дерматовенеролог Трохимчук Ірина  Сергіївна на Doc.ua
Ірина Сергіївна лікар дерматовенеролог який займається діагностикою та лікуванням акне (вугрової хвороби), пігментації, рубців, зморшок, старіння шкіри, зів'ялої тьмяної шкіри, в'ялої, обвислої шкіри. Проводить класичні і апаратні косметологічні процедури по догляду за шкірою, а також ін'єкційні.
Лікар Терапевт Юрченко Тетяна Сергіївна на Doc.ua
Лікар проводить лікування серцево-судинних хвороб, хвороб органів дихання, шлунково-кишкового тракту, захворювань нирок, ендокринних хвороб.
Лікар Акушер-гінеколог Лавренюк Лилия Ивановна на Doc.ua
Лікар Офтальмолог Головащенко Віталій Сергійович на Doc.ua
Спеціалізується Віталій Сергійович на лікуванні короткозорості, на зупинці прогресування цього захворювання. Він володіє сучасними методиками коригування аномалій рефракції, діагностування та подальшого лікування хвороб очей.
Лікар Гастроентеролог Хаммаш Наталія Володимирівна на Doc.ua
Спеціаліст «Центру гастроентерології та дієтології» Наталія Володимирівна може запропонувати пацієнтам найновіші методи діагностики та лікування, адже вона завжди на вістрі сучасних медичних досягнень Завдяки глибокими знаннями в діагностиці та лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту та сучасним медичним технологіям в «Центрі гастроентерології та дієтології» Наталя Володимирівна забезпечить вам високоякісну медичну допомогу та допоможе підтримати ваше здоров'я на найвищому рівні. Запишіться на консультацію і відчуйте різницю професійного підходу до лікування захворювань шлунково-кишкового тракту. Ваше здоров'я – наш пріоритет!